Πολιτικη & Οικονομια

Τέμπη: «Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με αφορμή τον εντοπισμό του κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Τι αναφέρει η αντιπολίτευση

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τέμπη: «Πυρά» ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τον εντοπισμό του κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Τέμπη: Αιχμές ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μετά τη σημερινή αποκάλυψη - Τι αναφέρει η αντιπολίτευση 

Έντονη ήταν η αντίδραση της αντιπολίτευσης μετά την είδηση για τον εντοπισμό κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας όταν συνέβη η σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών σε περιοχή της Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει πως «πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα ακόμα και τώρα σε οικόπεδα ιδιωτών και όχι στα χέρια των ανακριτικών αρχών» ενώ το ΠΑΣΟΚ σημειώνει πως «η σημερινή αποκάλυψη (...) εκθέτει βαρύτατα τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2bkxrcuvv6p)

Τέμπη: Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

16 μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, τη μονταζιέρα και το μπάζωμα βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σε οικόπεδο ιδιώτη!
Τα πειστήρια του εγκλήματος βρίσκονται διασκορπισμένα ακόμα και τώρα σε οικόπεδα ιδιωτών και όχι στα χέρια των ανακριτικών αρχών.
Πώς αλήθεια μεταφέρθηκε;
Ποιος έδωσε την εντολή;
Επιτέλους δώστε απαντήσεις!
Μας οφείλετε την αλήθεια, ανόθευτη και αμοντάριστη.

16 μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών, τη μονταζιέρα και το μπάζωμα βρέθηκε το κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, σε...

Posted by Στέφανος Κασσελάκης - Stefanos Kasselakis on Friday, June 28, 2024

ΠΑΣΟΚ: «Η μέχρι στιγμής σιωπή της κυβέρνησης είναι ένοχη»

«Η σημερινή αποκάλυψη ότι εντοπίστηκε σε οικόπεδο ιδιώτη κοντέινερ της εμπορικής αμαξοστοιχίας, 16 μήνες μετά την τραγωδία των Τεμπών, εκθέτει βαρύτατα τους κυβερνητικούς χειρισμούς για την αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος» σημειώνει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, σε ανακοίνωσή του, και προσθέτει πως θα καταθέσει άμεσα στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου επίκαιρη ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς ζητώντας απαντήσεις.

«Η μέχρι στιγμής σιωπή της κυβέρνησης είναι ένοχη και προστίθεται σε μια αλυσίδα γεγονότων που στόχο είχαν τη συγκάλυψη» τονίζει καταλήγοντας το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.