Πολιτικη & Οικονομια

Σκανδαλίδης: Προφανώς ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει ευθύνη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Τι είπε για όσα συμβαίνουν εντός του ΠΑΣΟΚ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σκανδαλίδης: Υποστήριξε πως ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει ευθύνη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, μίλησε για τα όσα συμβαίνουν εντός του κόμματος και επεσήμανε πως το κόμμα θα πρέπει να κάνει μια σοβαρή επανεκκίνηση.

«Έγιναν 2 μεγάλα βήματα. Επί Φώφης Γεννηματά πήγαμε από το 4% στο 8%. Με τον Νίκο Ανδρουλάκη από το 8% πήγαμε στο 13%» διευκρίνισε ο Κώστας Σκανδαλίδης και ξεκαθάρισε ότι «το κόμμα πρέπει τώρα να κάνει ένα μεγάλο άλμα και για να γίνει αυτό θα πρέπει οι ψηφοφόροι να έρθουν ξανά στην κάλπη».

Ως προς το πότε θα γίνουν εσωκομματικές κάλπες ο κ. Σκανδαλίδης απάντησε «το φθινόπωρο ώστε να υπάρξει χρόνος για να γίνει μια επανεκκίνηση».

Σκανδαλίδης: «Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον υποψήφιο»

Αναφορικά με την πιθανή υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα κι αν πρόκειται για μια βιαστική απόφαση ο κ. Σκανδαλίδης είπε ότι «ο καθένας έχει την δική του τακτική και στρατηγική» και ξεκαθάρισε ότι «δεν έχει ξεχωρίσει κάποιον υποψήφιο».

«Δεν μπορώ να μιλήσω για πρόσωπα. Με ενδιαφέρει να είναι και 3 και 4 υποψήφιοι να μαζευτεί 300.000 κόσμος στην κάλπη και να εγγυηθεί ο νέος πρόεδρος ότι αυτοί οι 300.000 θα είναι στο προσκήνιο της πολιτικής», είπε και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να αναπτυχθεί ένα κίνημα βάσης για τη συνένωση των προοδευτικών δυνάμεων». Ακολούθως, υπογράμμισε ότι «το θέμα είναι να φτιαχτεί ένας φορέας που να γίνει πλειοψηφικός στη βάση του» και τόνισε ότι «προφανώς ο κ. Ανδρουλάκης έχει ευθύνη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών».

Τέλος, υποστήριξε ότι «»ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν είναι απαραίτητο να είναι στη Bουλή».