Πολιτικη & Οικονομια

Τέσσερις απευθείας αναθέσεις του Χάρη Δούκα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ - Τι απαντά η Μπατζελή

Συμβουλευτικές υπηρεσίες στον Δήμο Αθηναίων

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας
© ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Χάρης Δούκας: Τέσσερις απευθείας αναθέσεις για συμβουλευτικές υπηρεσίες

Πληροφορίες για απευθείας αναθέσεις από τον Χάρη Δούκα στην Κατερίνα Μπατζελή αλλά και σε 3 άτομα που σχετίζονται με το ΠΑΣΟΚ κάνουν το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, καθώς κλιμακώνεται η εσωκομματική ένταση με φόντο την κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή της Κυριακής.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, πρόκειται για τέσσερις απευθείας αναθέσεις που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια, και οι τρεις εκ των οποίων αφορούν στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Με την Αφροδίτη Παπαθανάση ο Δήμος Αθηναίων υπέγραψε απευθείας ανάθεση εκτέλεσης σύμβασης παροχής υπηρεσιών με αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η Αφροδίτη Παπαθανάση είναι πρώην βουλευτής Φωκίδας του ΠΑΣΟΚ. 

Τέσσερις απευθείας αναθέσεις του Χάρη Δούκα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ - Τι απαντά η Μπατζελή

Για την αναβάθμιση του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την επιλογή καλλιτεχνικών προτάσεων ανατέθηκε απευθείας στη Νικόλ - Αικατερίνη Δημητρακοπούλου.

Τέσσερις απευθείας αναθέσεις του Χάρη Δούκα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ - Τι απαντά η Μπατζελή

Η τρίτη απευθείας ανάθεση αφορά την Αγγελική Βοσδογάνη, κόρη του Νίκου Βοσδογάνη επί χρόνια στενού συνεργάτη της Φώφης Γεννηματά, ο οποίος έχει διατελέσει διευθυντής του γραφείου Τύπου του ΚΙΝΑΛ. Η κυρία Βοσδογάνη κλήθηκε για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για την επικοινωνιακή προβολή των δράσεων και των ενεργειών του Δήμου Αθηναίων σχετικά με έργα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Παιδείας και Πολιτισμού.

 

Τέσσερις απευθείας αναθέσεις του Χάρη Δούκα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ - Τι απαντά η Μπατζελή

Τι απαντά η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ

Περισσότερο θόρυβο έχει σηκώσει η απευθείας ανάθεση ύψους 30.000 ευρώ προς την Κατερίνα Μπατζελή, η οποία επιβεβαίωσε την είδηση, μέσω τηλεοπτικής της συνέντευξης.

Η απάντηση που δόθηκε στο Action24, αναφέρει «επειδή δεν θέλω να συνδυάσω την πολιτική διεργασία που γίνεται, αυτή τη στιγμή, σε μια δημοκρατική παράταξη με αυτήν την αναπτυξιακή πορεία, την οποία δίνει μάχη ο κ. Δούκας για τον δήμο, δεν θα υπογράψω τη σύμβαση μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες και μετά..., ο διαγωνισμός ήταν ανοικτός».

Σημειώνεται ότι η κυρία Μπατζελή είχε καταθέσει η ίδια προσφορά για το έργο που της έδωσε ο δήμος Αθηναίων. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.