Πολιτικη & Οικονομια

Νίκος Παππάς: «Ατυχής» η δήλωση Αποστολάκη για το «μαύρο χρήμα»

«Πρώτα να κάνει το συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά να προσανατολιστεί σε πολιτική συμμαχιών» τόνισε

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Παππάς: «Ατυχής» η δήλωση Αποστολάκη για το «μαύρο χρήμα»
Νίκος Παππάς: «Ατυχής» η δήλωση Αποστολάκη για το «μαύρο χρήμα» © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: «Ατυχής» η δήλωση Αποστολάκη λέει ο Νίκος Παππάς - «Πρώτα να κάνει το συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ και μετά να προσανατολιστεί σε πολιτική συμμαχιών» τόνισε

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Νίκο Παππά μιλώντας στο Open και να ζητάει από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προσανατολσιτεί σε πολιτική συμμαχιών μετά το συνέδριο διευκρινίζοντας πως αν δεν γίνει αποδεκτός ο πρόεδρος του πρώτου κόμματος ως επικεφαλής του νέου σχηματισμού «να πάμε στη βάση».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2ajdjq0xaht)

Νίκος Παππάς: «Ατυχής» η δήλωση Αποστολάκη για το «μαύρο χρήμα»

Ο Νίκος Παππάς χαρακτήρισε «ατυχές» αυτό που είπε ο Ευάγγελος Αποστολάκης περί «μαύρου χρήματος», ενώ τόνισε πως πρέπει να πάνε στον εισαγγελέα, αν έχουν στοιχεία για «μαύρα χρήματα» στον ΣΥΡΙΖΑ, διαμηνύοντας: «τις συζητήσεις στα συλλογικά όργανα δεν πρέπει να τις φοβόμαστε».

Για τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη περί «μαύρου χρήματος»: «Η συζήτηση πρέπει να κλείσει, δεν αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι σαφέστατο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε τι δυνατότητα να χρωστάει μισό δισ. Είναι ευκαιρία να συζητήσουμε πως η ΝΔ να έχει έναν αρχηγό και με την υπόσχεση τακτοποιήσεις των οικονομικών και έχει εκτοξεύσει τα χρέη».

Όσον αφορά στις συγκλίσεις, σχολίασε πως «πρέπει πρώτα ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει το συνέδριό του και κατόπιν να προσανατολιστεί σε πολιτική συμμαχιών».

Ο βουλευτής του κόμματος συνέχισε διευκρινίζοντας. πως αν δεν γίνει αποδεκτός ο πρόεδρος του πρώτου κόμματος ως επικεφαλής του νέου σχηματισμού, τότε «να πάμε στη βάση», ενώ πρόσθεσε: «Είμαστε κόμμα που έχουμε στο DNA μας τις συμμαχίες».

Για το κλείσιμο της «Αυγής»: «Είναι πολύ στενάχωρο, αλλά δυστυχώς η κατάσταση είχε φτάσει στο μη βιώσιμο της συνθήκης της τρέχουσας. Η Αυγή είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ελληνική πολιτική ιστορία» ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Η Αυγή έχει εξαιρετικούς δημοσιογράφους αλλά έχουμε και ένα site στο οποίο δεν έχουμε δώσει πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Όλα τα μέσα ενημέρωσης έχουν διαδικτυακό βραχίωνα, ο οποίος υποστηρίζει όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες και τις παραδοσιακές εκδόσεις. Εκεί δε το χουμε καταφέρει, υπάρχει το ανθρωπινό δυναμικό, πρέπει να αναδιαταχτεί και να δώσει νέα πνοή στη διαδικτυακή παρουσίας της Αυγής. 500 φύλλα κυκλοφορίας δεν είναι βιώσιμο».

Και πρόσθεσε ότι «η συζήτηση είχε γίνει το 2022 δεν πρέπει να εργαλοποιείται, έχει στηριχθεί και από ανθρώπους που έχουν πάει στη Νέα Αριστερά» και με νόημα είπε «θυμάμαι πολύ καλά τι έχει πει ο καθένας».

Στις 4 Ιουλίου συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη την Πέμπτη 4 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος με σκοπό την προετοιμασία της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής που θα λάβει χώρα την Κυριακή στις 7/7.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκ νέου σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ζητούν Γιώργος Καραμέρος, Συμεών Κεδίκογλου και Χάρης Μαμουλάκης

Την εκ νέου σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν χθες πάντως, με γραπτό αίτημα τους προς τον πρόεδρο της Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σωκράτη Φάμελλο, οι βουλευτές Γιώργος Καραμέρος, Συμεών Κεδίκογλου και Χάρης Μαμουλάκης.

Μεταξύ άλλων, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώγος Καραμέρος, Συμεών Κεδίκογλου και Χάρης Μαμουλάκης, αναφέρουν ότι «η συγκληθείσα Κοινοβουλευτική Ομάδα για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος διακόπηκε μετά την παρέμβαση του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του. Επανερχόμαστε, λοιπόν, με το εύλογο αίτημα για εκ νέου σύγκληση της Κ.Ο., με το ίδιο θέμα».

Όπως αναφέρουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητούν τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, «ώστε να μπορέσουν και οι βουλευτές, σε κατάλληλη χρονική απόσταση από τις ευρωεκλογές, να εκφράσουν με ενάργεια και ψύχραιμη ματιά τις απόψεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.