Πολιτικη & Οικονομια

Στις 4 Ιουλίου συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Με στόχο την συνεδρίαση και της Κεντρικής Επιτροπής στις 7 Ιουλίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΡΙΖΑ
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει την επόμενη εβδομάδα η Πολιτική Γραμματεία 

Με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη την Πέμπτη 4 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος με σκοπό την προετοιμασία της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής που θα λάβει χώρα την Κυριακή στις 7/7.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκ νέου σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ζητούν Γιώργος Καραμέρος, Συμεών Κεδίκογλου και Χάρης Μαμουλάκης

Την εκ νέου σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν χθες πάντως, με γραπτό αίτημα τους προς τον πρόεδρο της Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Σωκράτη Φάμελλο, οι βουλευτές Γιώργος Καραμέρος, Συμεών Κεδίκογλου και Χάρης Μαμουλάκης.

Μεταξύ άλλων, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώγος Καραμέρος, Συμεών Κεδίκογλου και Χάρης Μαμουλάκης, αναφέρουν ότι «η συγκληθείσα Κοινοβουλευτική Ομάδα για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος διακόπηκε μετά την παρέμβαση του προέδρου, Στέφανου Κασσελάκη, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του. Επανερχόμαστε, λοιπόν, με το εύλογο αίτημα για εκ νέου σύγκληση της Κ.Ο., με το ίδιο θέμα».

Όπως αναφέρουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ζητούν τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, «ώστε να μπορέσουν και οι βουλευτές, σε κατάλληλη χρονική απόσταση από τις ευρωεκλογές, να εκφράσουν με ενάργεια και ψύχραιμη ματιά τις απόψεις τους για το εκλογικό αποτέλεσμα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.