Πολιτικη & Οικονομια

Παπανώτας κατά Στέφανου Κασσελάκη: «Ήρθες εσύ από την Αμερική να μας μιλήσεις για αξίες;»

Ο δημοσιογράφος είχε αποπεμφθεί πριν τις ευρωεκλογές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Bάλει εκ νέου κατά Στέφανου Κασσελάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Δημήτρης Παπανώτας ο οποίος μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη και την αποπομπή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
«Εγώ στήριξα τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τα συστημικά μέσα, όταν κανένας άλλον δεν τον στήριζε. Το φινάλε ήταν απαράδεκτο, ήταν μια συμπεριφορά μη τίμια. Μου φέρθηκαν ανέντιμα και ήταν κάτι που δεν το περίμενα. Ήταν ένας χώρος που θεωρούσα σπίτι μου. Εγώ στήριξα τον Στέφανο από την πρώτη μέρα! Το κόμμα δεν είναι μια εταιρεία, είναι η ιδεολογική του βάση. Οι αριστεροί παραμένουν αριστεροί, τώρα αν τους εκφράζει πια ο «ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη», γιατί ο ίδιος λέει “ο ΣΥΡΙΖΑ ο δικός μου”…», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας ανέφερε στη συνέχεια: «Όταν με απέπεμψαν, ενώ είχα ήδη παραιτηθεί, είχα πει ότι ίσως μια λανθασμένη απόφασή του δεν μειώνει το πολιτικό του ύψος και εξακολουθούσα να τον στηρίζω. Και 15 μέρες μετά την αποπομπή μου έβγαινε στα κανάλια δεξιά και αριστερά κι έλεγε “καλά έκανα και τον έδιωξα, γιατί για μένα ήταν θέμα αρχών και αξιών”. Ώπα ρε φίλε, ήρθες εσύ από την Αμερική να μας μιλήσεις για αξίες; Εμείς δεν έχουμε αξίες και αρχές;».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Παπανώτας πρόσθεσε: «Οι ψηφοφόροι που κατέβηκαν να μας ψηφίσουν μια Κυριακή μέσα στη ζέστη δεν είχαν αξίες κι αρχές και περιμέναμε εσένα να μας κουνήσεις το δάχτυλο; Όχι, όχι! Και για να κάνεις τον γενναίο μας αποπέμπεις, ενώ έχουμε δηλώσει παραίτηση; Όχι φίλε μου! Ποιος είναι ο κύριος Κασσελάκης; Ήταν ανέντιμο αυτό που έγινε, γι’ αυτό με πείραξε».