Πολιτικη & Οικονομια

Κωνσταντινόπουλος: Μακάρι να είναι υποψήφιοι για το ΠΑΣΟΚ Γερουλάνος, Δούκας και Χριστοδουλάκης

«Αν είναι να παίζουμε διαρκώς στον μικρό τελικό με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει νόημα», δηλώνει ο βουλευτής Αρκαδίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος
Ο Ο. Κωνσταντινόπουλος για πρόσωπα που θέλει στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος για τα πρόσωπα που θέλει στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ και τον Αλέξη Τσίπρα

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σχολίασε σήμερα (26.6) τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, μετά και την πρόταση - αίτημα του Χάρη Δούκα για εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στις 3 και 10 Νοεμβρίου. 

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ρωτήθηκε στον ΣΚΑΪ για πιθανή διεκδίκηση της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς από τον Αλέξη Τσίπρα και απάντησε ότι ο πρώην πρωθυπουργός καλύτερα θα ήταν να περιοριστεί στις εκδηλώσεις που κάνει, υπογραμμίζοντας πως στόχος είναι το ΠΑΣΟΚ να βρεθεί στην κυβέρνηση και πως «αν είναι να παίζουμε διαρκώς στον μικρό τελικό με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει νόημα».

«Είναι γεγονός ότι ένα συντριπτικό ποσοστό ψηφοφόρων του Κέντρου ψήφιζε στις προηγούμενες κάλπες Μητσοτάκη με τη λογική ότι πρέπει να φύγει ο Τσίπρας. Αυτούς τους ανθρώπους δεν τους πείσαμε. Για να τους πείσουμε τώρα, χρειάζεται μια διαδικασία που αφορά νέες δικές μας εσωτερικές διεργασίες με πιθανόν νέα πρόσωπα και βασικό πρόταγμα να μπορούν αυτά τα πρόσωπα να κερδίσουν τον Μητσοτάκη», είπε ο βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ και σημείωσε: 

«Μακάρι να είναι υποψήφιοι για το ΠΑΣΟΚ ο Χάρης Δούκας, όπως και ο Παύλος Γερουλάνος και ο Μανώλης Χριστοδουλάκης», υπογραμμίζοντας ότι εκείνος που κατάφερε πρώτος να τα βάλει με το σύστημα της ΝΔ με επιτυχία ήταν ο νυν δήμαρχος Αθηναίων. Σε ερώτηση σχετικά με το αν θα παραμείνει στη Χαριλάου Τρικούπη μετά από τυχόν επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη, ο κ. Κωνσταντινόπουλος είπε χαρακτηριστικά ότι «αυτό προτάσσουν οι δημοκρατίες».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d29oeji7a3q1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.