Πολιτικη & Οικονομια

Μπηχτή της ΝΔ για τις δηλώσεις Κασσελάκη περί μαύρου χρήματος στα κόμματα

Η ανάρτηση που ξεκίνησε την νέα αντιπαράθεση

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κασσελάκης: Υπαινιγμοί για μαύρο χρήμα στα κόμματα - Απάντηση της ΝΔ

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και ειδικότερα τον Στέφανο Κασσελάκη για τους υπαινιγμούς για «μαύρο χρήμα» στα κόμματα. 

Κασσελάκης: Η απάντηση της ΝΔ στην ανάρτηση του

«Για άλλη μία φορά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγε σε φτηνές πρακτικές και συκοφαντίες χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αντί να εκτοξεύει λάσπες και ύβρεις κατά της Νέας Δημοκρατίας τον καλούμε να αποκαλύψει "ποιο σύστημα μαύρου χρήματος θέλει να σπάσει ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσει μαζί του", όπως ο ίδιος δήλωσε» αναφέρουν πηγές της ΝΔ σχολιάζοντας την νέα ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Αυτό που υπαινίχθηκε ότι υπήρχε στον ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα παραδέχθηκε ακόμα και ο βουλευτής του κ. Ευάγγελος Αποστολάκης;» ρωτούν.

Κασσελάκης: Το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα θα το σπάσω

«Το κόμμα της μαύρης σακούλας, το κόμμα που έκανε την ακριβότερη προεκλογική καμπάνια στην Ευρώπη χρωστώντας μισό δισ. ευρώ, μας προκαλεί», τόνισε σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το κόμμα που κρύβει τη ρύθμιση χρέους του από τους πολίτες, μας προκαλεί. Το κόμμα που αρνείται να δημοσιοποιούνται οι ρυθμίσεις χρεών των πολιτικών, μας προκαλεί», σχολιάζει ο κ. Κασσελάκης παραθέτοντας τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου και καταλήγει: «Σε ό,τι με αφορά, το σύστημα του μαύρου χρήματος στα ελληνικά κόμματα θα το σπάσω, ακόμη κι αν χρειαστεί να πέσω μαζί του».