Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ για τη πρόταση Δούκα: «Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα»

Ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησε εκλογές στις 3 και 10 Νοεμβρίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το λογότυπο του ΠΑΣΟΚ έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Χάρης Δούκας: Η απάντηση του ΠΑΣΟΚ στην πρόταση του

Αντίδραση προκάλεσε στη Χαριλάου Τρικούπη η δημοσιοποίηση της πρότασης Xάρη Δούκα να στηθούν στις 3 και 10 Νοεμβρίου οι κάλπες για την εκλογή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. 

Δούκας: «Αγνοεί ότι διεξάγεται ο Μαραθώνιος» του απαντά του ΠΑΣΟΚ

«Η βιασύνη είναι κακός σύμβουλος σε όλα τα επίπεδα. Η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα συνεδριάσει ως γνωστόν την Κυριακή 30 Ιουνίου για να αποφασίσει τον οδικό χάρτη», σημειώνουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη και προσθέτουν: «Ως εκ τούτου, θα αναμέναμε από τον κ. Δούκα να έρθει στη συνεδρίαση του οργάνου του οποίου είναι μέλος και να εκθέσει τις απόψεις του, και όχι να τις κοινοποιεί στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μέσω του email τρίτου προσώπου».

Επιπλέον τονίζουν πως προκαλεί εντύπωση «το γεγονός ότι ο δήμαρχος Αθηναίων αγνοεί ότι στις 10 Νοεμβρίου 2024, ημερομηνία που προτείνει για τη διενέργεια του β΄γύρου των εσωκομματικών εκλογών, θα διεξαχθεί ο μαραθώνιος δρόμος».

Δούκας: Τι ανέφερε στην πρόταση του

Ο δήμαρχος Αθηναίων ζήτησεκαταρχάς «οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής να διεξαχθούν με απόλυτη διαφάνεια και δημοκρατία, χωρίς αποκλεισμούς» και προτείνει «οδικό χάρτη» για τις επόμενες διαδικασίες. Συγκεκριμένα προτείνει η επέτειος της 3ης Σεπτέμβρη να εορταστεί ενωτικά. Ακολούθως, στις αρχές Οκτωβρίου ζητά να διεξαχθεί Πανελλαδική Συνδιάσκεψη και να στηθούν κάλπες για εκλογή ηγεσίας στις 3 και 10 Νοεμβρίου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.