Πολιτικη & Οικονομια

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση

Οι δηλώσεις του πρώην υπουργού για την κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση
Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Σπίρτζης: Ο Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση - Οι δηλώσεις του πρώην υπουργού για την κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ 

Ο Χρήστος Σπίρτζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου.

Ο πρώην υπουργός εξέφρασε την εκτίμησή του πως ούτε ο Στέφανος Κασσελάκης «δεν μπορεί να οδηγήσεο τον ΣΥΡΙΖΑ στην διακυβέρνηση», ούτε το ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη «δεν μπορεί να είναι εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης» ενώ πρόσθεσε επιπλέον πως μεταξύ του Αλέξη Τσίπρας και του Στέφανου Κασσελάκη θα επέλεγε τον Τσίπρας καθώς «ρίχνει το βάρος του στην πολιτική και όχι στην επικοινωνία».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d280p422k48x)

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη

«Κατά τη γνώμη μου και ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη και το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη έχουν απορριφθεί ως εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης. Ο κ. Κασσελάκης δεν μπορεί να οδηγήσει τον ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση γιατί απέτυχε και η επικοινωνιακή τακτική που είχε και ο τρόπος με τον οποίο απευθύνεται στην ελληνική κοινωνία.

»Προέχει η ομάδα αλλά όχι το πρόσωπο. Τώρα έχουμε φτάσει στο σημείο να μην έχουμε ουτε ηγετική ομάδα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ».

«Απέτυχε η επικοινωνιακή τακτική του προέδρου μας, ο κ. Κασσελάκης δεν προσπαθεί να υιοθετήσει νέες πολιτικές με τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο», προσέθεσε. Μάλιστα, ο ίδιος επεσήμανε ότι στην κάλπη για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς θα επέλεγε αυτονόητα τον Αλέξη Τσίπρα έναντι του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς το «βάρος του το ρίχνει κυρίως στην πολιτική και όχι στην επικοινωνία».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.