Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ: Διαψεύδει συνάντηση συνεργατών Ανδρουλάκη και Κασσελάκη

«Ούτε συνάντηση έγινε ούτε κανενός είδους διαβούλευση επιδιώχθηκε» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Για το ΠΑΣΟΚ και πάλι
© ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

ΠΑΣΟΚ: Διαψεύδει συνάντηση συνεργατών Ανδρουλάκη και Κασσελάκη

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής διέψευσε κατηγορηματικά ως αποκυήματα φαντασίας που εξυπηρετεί άλλους σκοπούς δημοσιεύματα ιστοσελίδων , σύμφωνα με τα οποία η διευθύντρια του γραφείου του Νίκου Ανδρουλάκη, Έλενα Αναστασίου, συναντήθηκε με τον διευθυντή του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη.

«Ούτε συνάντηση έγινε ούτε κανενός είδους διαβούλευση επιδιώχθηκε , όπως αναφέρεται ψευδώς», υπογραμμίζει εμφατικά η Χαριλάου Τρικούπη.

Nωρίτερα το iefimerida.gr υποστήριξε ότι πρόσφατα υπήρξε συνάντηση των διευθυντών των γραφείων τους (ο Μανώλης Καπνισάκης εκ μέρους του Κασσελάκη και η Ελένη Αναστασίου για τον Ανδρουλάκη), κατά την οποία έγινε να μια κίνηση ηρεμήσουν οι τόνοι μεταξύ των δύο πλευρών. «Κάτι που εν μέρει έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, με χαρακτηριστική την αναδίπλωση Κασσελάκη για τις κατηγορίες κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στην υπόθεση των υποκλοπών και της παρακολούθησης του κινητού του», σημείωσε η ιστοσελίδα.

Διάψευση και από τον ΣΥΡΙΖΑ 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία υπήρξε δήθεν συνάντηση μεταξύ του διευθυντή του γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μανόλη Καπνισάκη και της διευθύντριας του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Έλενας Αναστασίου, ή οποιουδήποτε άλλου συνεργάτη τους. Το μόνο πράγμα που επιδιώκουν όσοι  διακινούν τέτοια fake news, όπως το παραπάνω, είναι αποκλειστικά η εξυπηρέτηση των ιδιοτελών τους σχεδιασμών. Και, εντέλει, ο μόνος ωφελημένος από τέτοιες κινήσεις είναι ο κ. Μητσοτάκης και η νεοφιλελεύθερη κυβέρνησή του», σημείωσε με την σειρά της η Κουμουνδούρου.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.