Πολιτικη & Οικονομια

Ραγκούσης: Ο Κασσελάκης να δώσει στη δημοσιότητα το σύνολο των μισθοδοτούμενων στο κόμμα

Όσα δήλωσε στην τηλεοπτική του συνέντευξη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ραγκούσης: Ο Κασσελάκης να δώσει στη δημοσιότητα το σύνολο των μισθοδοτούμενων στο κόμμα
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Ραγκούσης: Ζητάει να δώσει ο Κασσελάκης τους αμειβόμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ - Όσα δήλωσε στην τηλεοπτική του συνέντευξη 

Να θεσμοθετηθεί και να εφαρμοστεί η ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στα οικονομικά των κομμάτων ζήτησε ο Γιάννης Ραγκούσης, με φόντο τις απολύσεις Θανάση Θεοχαρόπουλου και Γιώργου Τσίπρα από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, με απόφαση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ, ο Γιάννης Ραγκούσης μίλησε κατά την αρχική του τοποθέτηση για την ανάγκη ενοποίησης των δυνάμεων της προοδευτικής παράταξης σύμφωνα με δημοσκοπικά ευρήματα που έχουν δει μέχρι ώρας το φως της δημοσιότητας.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d24l91de6uux)

Ραγκούσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Κασσελάκης να δώσουν στη δημοσιότητα το σύνολο των μισθοδοτούμενων στο κόμμα

Ο πρώην Υπουργός χαρακτήρισε μικρονοϊκές τις αποφάσεις του Στέφανου Κασσελάκη να προχωρήσει στην απόλυση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος και ο Γιώργος Τσίπρας.

Αναφερόμενος στη λήξη της επαγγελματικής σχέσης στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με το κόμμα για πολιτικούς λόγους, μίλησε για την ανάγκη θεσμοθέτησης κι επέκτασης της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ και στα οικονομικά των κομμάτων, καθώς οι κρατικές επιχορηγήσεις είναι δημόσιο χρήμα και προέρχονται από τη φορολογία των πολιτών κι απαιτείται πλήρης διαφάνεια στη διαχείρισή τους.

Πρότεινε, δε, η επέκταση της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ στα κόμματα να αποτελέσει πολιτική πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το επόμενο διάστημα με πρόταση νόμου που θα κατατεθεί στη Βουλή. Μέχρι τότε, επισήμανε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Πρόεδρός του, κ. Κασσελάκης, πρέπει πρώτοι να δώσουν στη δημοσιότητα το σύνολο των μισθοδοτούμενων στο κόμμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.