Πολιτικη & Οικονομια

Η αποστομωτική απάντηση Πατέλη στην ομοφοβική επίθεση Στίγκα

Η ανάρτηση του συμβούλου του πρωθυπουργού για την αναφορά του προέδρου των Σπαρτιατών στη Βουλή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η αποστομωτική απάντηση Πατέλη στην ομοφοβική επίθεση Στίγκα

Αλέξη Πατέλης: Τι απαντάει στην ομοφοβική επίθεση του Βασίλη Στίγκα

Με μια ανάρτηση απάντησε στην ομοφοβική και επίθεση που δέχθηκε από τον Πρόεδρο των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα μέσα στη Βουλή ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d24zxrz0jan5)

Ο Αλέξης Πατέλης έκανε μια ανάρτηση η οποία έγραφε: «Σιγά μη φοβηθώ».

Νωρίτερα ο Βασίλης Στίγκας από το βήμα της Βουλής είπε «Βγήκε μέχρι και ο, ο/η δεν ξέρω Πατέλης με ύφος Λουδοβίκου και είπε ότι θα καταργήσει λέει και το εποχικό επίδομα στον σερβιτόρο ανεργίας του σερβιτόρου, της καμαριέρας και όλων όσων δουλεύουν νυχθημερόν στο τουρισμό για φραγκοδίφραγκα. Το κλασσικό αριστούργημα των τεμπέληδων».

Η ανάρτηση του Θανάση Γλαβίνα υπέρ του Αλέξη Πατέλη

Ως «χυδαία συμπεριφορά» που προκαλεί «αποτροπιασμό» χαρακτήρισε την ομοφοβική επίθεση του Βασίλη Στίγκα στον σύμβουλο του πρωθυπουργού Αλέξη Πατέλη, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Γλαβίνας.

«Η χυδαία συμπεριφορά και τα ντροπιαστικά σχόλια του Χρυσαυγίτη Προέδρου των «Σπαρτιατών» κ. Στίγκα από το βήμα της Βουλής εναντίον του κ. Πατέλη προκαλούν αποτροπιασμό. Αποδεικνύουν ακόμη μια φορά ότι δεν έχουν θέση στη δημοκρατία και στη Βουλή των Ελλήνων» αναφέρει στην ανάρτησή του.

Το σχόλιό του προκάλεσε την αντίδραση της προεδρεύουσας Όλγας Γεροβασίλη, η οποία τον κάλεσε να ανακαλέσει όσα είπε, διαφορετικά θα διαγραφούν από τα πρακτικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.