Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης: «Ελάτε μαζί μου όσοι προοδευτικοί δικηγόροι θέλετε να κινηθείτε νομικά κατά του Κούγια»

Mε αφορμή τα ομοφοβικά σχόλια εναντίον του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Κασσελάκης: Ήρθα για να μείνω, θα είμαστε πλειοψηφία σύντομα
© EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Φωτό αρχείου)

Στέφανος Κασσελάκης: Στη Δικαιοσύνη κατά του Αλέξη Κούγια

Προσφυγή στην Δικαιοσύνη εναντίον του Αλέξη Κούγια, για το ομοφοβικό παραλήρημα σε βάρος του, προαναγγέλλει ο Στέφανος Κασσελάκης, καλώντας τους προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του κ. Κούγια ποινικά και αστικά, να στείλουν μήνυμα στους προσωπικούς του λογαριασμούς «και ΜΑΖΙ να πάμε στη δικαιοσύνη, για να νικήσουμε το μίσος».

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης ευχαρίστηκε «όσους δημοκρατικούς πολίτες βρέθηκαν από χθες όχι στο πλευρό μου, αλλά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, καταδικάζοντας τον Μεσαίωνα».

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει :

«Απέναντι στην Ακροδεξιά ρητορική μίσους, δεν γίνεται οι προοδευτικοί πολίτες να μένουν απαθείς.

Ευχαριστώ όσους δημοκρατικούς πολίτες βρέθηκαν από χθες όχι στο πλευρό μου, αλλά στη σωστή πλευρά της Ιστορίας καταδικάζοντας τον Μεσαίωνα.

Ήρθε η ώρα ο Μεσαίωνας που εκφράζουν οι Κούγιες αυτού του τόπου να καταδικαστεί και από την ελληνική δικαιοσύνη. Ήρθε η ώρα αυτός που συνδέει την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα με τη λέξη «χούντα» να πάρει την απάντησή του. Δεν είναι ένα προσωπικό στοίχημα. Είναι ανάγκη της κοινωνίας να κερδίσει η ελπίδα ενός συμπεριληπτικού κόσμου απέναντι στη μισαλλοδοξία.

Καλώ τους προοδευτικούς δικηγόρους που θέλουν να κινηθούν εναντίον του κ. Κούγια ποινικά και αστικά, να στείλουν μήνυμα στους προσωπικούς μου λογαριασμούς ή στο proedros@syriza.gr και ΜΑΖΙ να πάμε στη δικαιοσύνη, για να νικήσουμε το μίσος.

Όποια αποζημίωση κερδίσουμε, θα τη δωρίσω σε ξενώνες κακοποιημένων γυναικών – μιας και ο «ανδρισμός» του κακοποιητή προκάλεσε αυτήν την υπόθεση.

ΥΓ: Οι βουλευτές μας επεξεργάζονται τροπολογία για την αυστηροποίησητου πλαισίου περί ρατσιστικού λόγου».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.