Πολιτικη & Οικονομια

Σκανδαλίδης σε Ανδρουλάκη: Εκλογές τώρα αν δεν μπορείς

Δήλωσε επίσης «απογοητευμένος» από την πρόσφατη συνέντευξη του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κώστας Σκανδαλίδης
© ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI

Κώστας Σκανδαλίδης: Ζήτησε εκλογές από τον Νίκο Ανδρουλάκη «αν δεν μπορεί»

Σκληρή κριτική στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ άσκησε από την πλευρά του και το ιστορικό στέλεχος Κώστας Σκανδαλίδης μιλώντας στη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου.

Απευθυνόμενος στον Νίκο Ανδρουλάκη φέρεται να του είπε πως «αν μπορείς να εγγυηθείς τη λειτουργία του κόμματος και το σχέδιο της μεγάλης παράταξης καλώς, αν δεν μπορείς να πάμε σε άλλες διαδικασίες» ενώ δήλωσε απογοητευμένος από την πρόσφατη συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην ΕΡΤ, κατηγορώντας τον ευθέως για τα περί διαγραφών.

Ο πρώην υπουργός έκανε λόγο επίσης για «πύρρειες νίκες» του ΠΑΣΟΚ που δεν διασφάλισαν το άλμα προς τα εμπρός. Ο Κώστας Σκανδαλίδης επεσήμανε την ανάγκη για επανεκκίνηση με άλλους όρους λειτουργίας του ΠΑΣΟΚ με ταυτόχρονη ανασύσταση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το εκλογικό αποτέλεσμα και την αποτυχία του στόχου για τη δεύτερη θέση, ενώ μοίρασε αριστερά και δεξιά κατηγορίες σε στελέχη και βουλευτές για τοξικότητα και αποδόμηση του έργου, χωρίς να πάρει θέση για το πότε θα στηθούν οι κάλπες για εκλογή ηγεσίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.