Πολιτικη & Οικονομια

Ελληνική Λύση: Εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας ο Παύλος Σαράκης

Είχε εδώ και καιρό εκφράσει διαφωνίες σε θέματα πολιτικής κατεύθυνσης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ελληνική Λύση: Εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας ο Παύλος Σαράκης
© EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟΥ)

Ελληνική Λύση: Εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας ο Παύλος Σαράκης

Τη διαγραφή του βουλευτή Επικρατείας Παύλου Σαράκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης ανακοίνωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος. Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων».

Η κρίση στις σχέσεις των δυο πλευρών φαίνεται πως προϋπήρχε εδώ και καιρό, με τον βουλευτή να αποδοκιμάζει δημόσια τις επιλογές της ηγεσίας και να ανεβάζει τον πήχη για τις ευρωεκλογές σε διψήφιο ποσοστό.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα οι δυο πλευρές συναντήθηκαν, όταν ο κ Σαράκης ανέφερε σε δελτίο τύπου πως δέχθηκε διαδικτυακές επιθέσεις που είχαν σκοπό να τον πλήξουν ηθικά.

Ο βουλευτής είχε τονίσει, πως ο πήχης του κόμματος στις ευρωεκλογές θα ήταν το 10% και είχε χαρακτηρίσει «αποτυχία όποιο άλλο αποτέλεσμα». Παράλληλα είχε διαχωρίσει τη στάση του και από την απόφαση του κόμματος να αποχωρήσει από το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής, λέγοντας πως δεν συναινεί με στάσεις διαμαρτυρίας. «Συγκροτήθηκε μετά από χρόνια το συμβούλιο και ανταποκριθήκαμε, δεν γνωρίζω αν ο κ. Βελόπουλος έλαβε απόφαση αποχώρησης, και αν το έκανε είναι στάση όχι θεσμική αλλά διαμαρτυρίας -και εγώ με πολιτικές διαμαρτυρίας δεν συναινώ. Θέλω να είμαι κόμμα θεσμικό, που να έχουμε παρέμβαση», είχε πει ο κ. Σαράκης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.