Πολιτικη & Οικονομια

Χάρης Δούκας: Ζητάει προσφυγή στη βάση του ΠΑΣΟΚ

Στο πολιτικό συμβούλιο θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Νίκος Ανδρουλάκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας
Χάρης Δούκας: Ζητάει προσφυγή στη βάση του ΠΑΣΟΚ © ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

ΠΑΣΟΚ και Χάρης Δούκας: Προσφυγή στη βάση ζητάει ο Δήμαρχος Αθηναίων - Στο πολιτικό συμβούλιο θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Νίκος Ανδρουλάκης

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ καθώς αρκετά είναι τα στελέχη που εκφράζουν τον προβληματισμό τους για το αν πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας στην Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ δεν επιβεβαιώνει δημοσιεύματα για άμεση προσφυγή σε εσωκομματικές κάλπες ενώ σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή» ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας τονίζει πως δίνει το παρών στις μετεκλογικές εξελίξεις, ζητώντας να δοθεί ο λόγος στην βάση του κόμματος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d20qr9aoea3d)

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κρατάει για την ώρα κλειστά τα χαρτιά του για τον δικό του ρόλο αν δρομολογηθεί διαδικασία, λέγοντας ότι προέχει ο οδικός χάρτης των αλλαγών.

Στο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ θα ανοίξει τα χαρτιά του ο Νίκος Ανδρουλάκης

O Nίκος Ανδρουλάκης πρόκειται να τα πει όλα την Δευτέρα στο δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤNews, που θα είναι η πρωτη φορά που θα τοποθετηθεί ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ μετά τις ευρωεκλογες και μετά την εσωκομματική αμφισβήτηση που δέχτηκε από στελέχη.

Την Τετάρτη στο Πολιτικό Συμβούλιο πρόκειται να γίνει συζήτηση για το εκλογικό αποτέλεμα με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά ανάλογα με την εξέλιξη. Ζητούμενο είναι να κλείσει ο κύκλος της εσωστρέφειας. Κάποια στελέχη προτείνουν την συμβιβαστική λύση οι εσωκομματικές διαδικασίες να δρομολογηθούν προς τα τέλη του χρόνου.

Ο οδικός χάρτης που θα ακολουθηθεί αναμένεται να παρουσιαστεί στην Κεντρική Επιτροπή στο τέλος Ιουνίου.

Πηγή: ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.