Πολιτικη & Οικονομια

Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο

Για «ολιγομελές» Υπουργικό Συμβούλιο κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ - Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για την αποτυχία λέει το ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο
Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Υπουργικό Συμβούλιο και Ανασχηματισμός: Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης - Για «ολιγομελές» Υπουργικό Συμβούλιο κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ - Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για την αποτυχία λέει το ΠΑΣΟΚ

Το νεοσύστατο Υπουργικό Συμβούλιο συνεδρίασε σήμερα υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, με την αντιπολίτευση να εξαπολύει τα «πυρά» της για τα θέματα που συζητήθηκαν.

ΠΑΣΟΚ: Με υπογραφή Κ. Μητσοτάκη η ραγδαία αύξηση του κόστους ζωής και η διάλυση του ΕΣΥ

«Ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, λες και ανέλαβε χθες τα καθήκοντά του, ενώ λίγο - πολύ μας ανακοίνωσε ότι δεν αποδοκιμάστηκε από τους ψηφοφόρους», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος για όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο.

«Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής για την παταγώδη αποτυχία της πενταετούς διακυβέρνησης του σε κρίσιμους τομείς. Η ραγδαία αύξηση του κόστους ζωής, τα ολιγοπώλια σε διάφορους κλάδους της αγοράς, η διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και ο τραγέλαφος που ονόμασε αγροτική πολιτική, φέρουν την υπογραφή του ίδιου και της κυβέρνησης του», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Επισήμανε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής «θα επιμείνει στη δυναμική προγραμματική αντιπολίτευση απέναντι σε μια αμετανόητη πολιτικά κυβέρνηση, που εξέθρεψε τη διαφθορά και την ασυδοσία. Μια κυβέρνηση που αθροίζει προβλήματα και όχι λύσεις. Μια κυβέρνηση λάτρη των διευθετήσεων συμφερόντων και όχι των πραγματικών μεταρρυθμίσεων προς όφελος των πολιτών».

ΣΥΡΙΖΑ: Η πραγματική αντιμετώπιση των αναγκών των πολιτών απαιτεί ριζική αλλαγή της πολιτικής σας

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σήμερα, ενώπιον του… «ολιγομελούς» υπουργικού συμβουλίου των 61 μελών, για επανεκκίνηση του κυβερνητικού έργου.

»Επανεκκίνηση, κύριε Μητσοτάκη, δεν γίνεται με ανακύκλωση προσώπων στις κυβερνητικές καρέκλες, με επιβράβευση εκείνων που πρωτοστάτησαν στην επιχείρηση "μπαζώματος" της αλήθειας για τα Τέμπη, με ανάγνωση «όπως μας βολεύει» των αποτελεσμάτων της κάλπης.

»Η πραγματική αντιμετώπιση των αναγκών των πολιτών απαιτεί ριζική αλλαγή της πολιτικής σας, που θα ευνοεί τους ασθενέστερους και όχι τα καρτέλ των συμφερόντων που σας στηρίζουν.

»Περιμένουμε, τώρα που τέλειωσε η προεκλογική περίοδος, να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστείτε για να συνεχίσετε να αρνείστε τα πραγματικά, κοστολογημένα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να βοηθηθούν οι πολλοί. Προσπαθήστε, τουλάχιστον, να πρωτοτυπήσετε…»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.