Πολιτικη & Οικονομια

Εκλογές για ανάδειξη αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ ακόμη και τον Ιούλιο σκέφτεται ο Ανδρουλάκης

Mε φόντο τις εσωκομματικές πιέσεις που δέχεται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όσα είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100.3 για τις Ευρωεκλογές
Όσα είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100.3 για τις Ευρωεκλογές © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

ΠΑΣΟΚ: Εκλογές για αρχηγό ακόμη και τον Ιούλιο σκέφτεται ο Ανδρουλάκης

Εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στο ΠΑΣΟΚ ακόμη και μέσα στον Ιούλιο φέρεται να σκέφτεται ο Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος δείχνει να υποχωρεί από την αρχική του θέση για κάλπες το φθινόπωρο του 2025.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχόμενη κάθοδος του Χάρη Δούκα - ο οποίος θα δώσει στίγμα των προθέσεών του στην συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής - ανατρέπει το σκηνικό και αναπροσαρμόζει στρατηγικές αλλά και υποψηφιότητες επίδοξων δελφίνων.

Υπενθυμίζεται ότι την αρχή έκανε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος με επιστολή που απέστειλε προς τα μέλη του πολιτικού συμβουλίου του κόμματος στην οποία ζήτησε να συγκληθούν τα όργανα του ΠΑΣΟΚ, και να αποφασίσουν το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. 

Έτσι, γίνονται εισηγήσεις προς τον κ. Ανδρουλάκη να κόψει το κλίμα εσωστρέφειας με δυναμικές κινήσεις, στήνοντας κάλπες ακόμη και άμεσα, μέσα στον Ιούλιο. Διατυπώνουν βεβαίως προβληματισμό για την χαμηλή συμμετοχή λόγω κόπωσης της βάσης του ΠΑΣΟΚ.

Για την ώρα, πρόκειται να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί. Την Τετάρτη ο κ. Ανδρουλάκης θα συγκαλέσει το Πολιτικό Συμβούλιο κι εκεί θα δώσει το πολιτικό του στίγμα για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ και της θέσης του για την Κεντροαριστερά. Στο τέλος Ιουνίου θα συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και εκεί όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ανάλογα με τις εξελίξεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.