Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ: Ο ανασχηματισμός είναι άγονος και το μήνυμα δεν ελήφθη

Το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το λογότυπο του ΠΑΣΟΚ έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη
© ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

ΠΑΣΟΚ: Ο ανασχηματισμός είναι άγονος και το μήνυμα δεν ελήφθη - Το σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη

Το ΠΑΣΟΚ έκανε το δικό του σχόλιο για τον Ανασχηματισμό της κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι το μήνυμα των Ευρωεκλογών δεν ελήφθη τελικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκης. Η Χαριλάου Τρικούπη χαρακτηρίζει τις αλλαγές «άγονες».

«Ο πρωθυπουργός, υπό το βάρος της μεγάλης ήττας της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές, προχώρησε σε έναν άγονο ανασχηματισμό αντίστροφης μέτρησης», ανέφερε η Χαριλάου Τρικούπη και τόνισε πώς «η αποτυχία της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, της στεγαστικής κρίσης, η τραγελαφική διαχείριση της αγροτικής πολιτικής και η αποδόμηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας δεν αντιμετωπίζονται με κομματικούς συμβιβασμούς στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, αλλά με στοχευμένες πολιτικές και αλλαγή πλεύσης».

Επίσης, σημειώνεται ότι «δεν είναι τυχαίο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του υπουργικού συμβουλίου διατήρησαν τα χαρτοφυλάκια τους, συμπεριλαμβανομένων όσων δημοσίως επικαλούνταν ως άλλοθι της αβελτηρίας τους το «41%». «Μήνυμα, συνεπώς, δεν ελήφθη», κατέληξε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο σχόλιό του.

Διαβάστε επίσης → Ανασχηματισμός: Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης - Όλα τα ονόματα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.