Πολιτικη & Οικονομια

Ποια πρόσωπα μένουν εκτός κυβέρνησης μετά τον Ανασχηματισμό

Ποιοι αναλαμβάνουν το χαρτοφυλάκιο που κατείχαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου, Δημήτρης Καιρίδης εκτός κυβέρνησης
Ανασχηματισμός: Δόμνα Μιχαηλίδου, Δημήτρης Καιρίδης εκτός κυβέρνησης © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ανασχηματισμός: Μιχαηλίδου, Καιρίδης εκτός κυβέρνησης - Ποια πρόσωπα δεν βρίσκονται πια στο κυβερνητικό σχήμα

Τη νέα σύνθεση της κυβέρνησης ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο Παύλος Μαρινάκης. Μετά τον Ανασχηματισμό της κυβέρνησης μένουν εκτός Υπουργικού Συμβουλίου προβεβλημένα στελέχη της κυβέρνησης, μεταξύ άλλων τέσσερις υπουργοί και ένας υφυπουργός. 

Η Δόμνα Μιχαηλίδου φεύγει από το Υπουργείο Εργασίας και το χαρτοφυλάκιο της αναλαμβάνει η Νίκη Κεραμέως. Εκτός κυβερνητικού σχήματος μένει και ο Δημήτρης Καιρίδης, ο οποίος φεύγει από το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, αλλά δεν αξιοποιείται σε άλλο Υπουργείο, ενώ τη θέση του αναλαμβάνει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος που επιστρέφει σε υπουργική θέση. 

Ανασχηματισμός: Ακρίβεια και αγρότες «έφαγαν» Σκρέκα και Αυγενάκη

Εκτός της νέας σύνθεσης βρίσκεται ακόμη ο Κώστας Σκρέκας, ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης φαίνεται ότι «πλήρωσε» την ακρίβεια. Στη θέση του θα βρεθεί επίσημα από το απόγευμα ο Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος επιστρέφει στο κυβερνητικό σχήμα. Ο Λευτέρης Αυγενάκης φαίνεται ότι βλέπει την έξοδο από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων που καταγράφηκαν με ένταση πριν από λίγους μήνες. Στη θέση του βρίσκεται ο Κώστας Τσιάρας. Επίσης, απομακρύνθηκε και ο υφυπουργού Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1zltv26vnk9)

Επιπλέον, εκτός μένουν ο Στάθης Κωνσταντινίδης, αφού στο υπουργείο Εσωτερικών τον αντικατέστησε ο Κώστας Γκιουλέκας. Δεν θα είναι πλέον υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών η Χριστίνα Αλεξοπούλου. Τη θέση της παίρνει ο Βασίλης Οικονόμου. Από το υπουργείο Ανάπτυξης αποχώρησε ο υφυπουργός Μάξιμος Σενετάκης και ανέλαβε η Ζωή Ράπτη, ενώ από το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας αποχώρησε η υφυπουργός Μαρία Κεφάλα και στη θέση της ανέλαβε η Κατερίνα Παπακώστα. Η είσοδος του Χρήστου Κέλλα στο Αγροτικής Ανάπτυξης θέτει εκτός τον υφυπουργό Σταύρο Κελέτση. Επιπλέον, και ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Παππάς αποχωρεί για να δώσει τη θέση στον Στέφανο Γκίκα. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.