Πολιτικη & Οικονομια

Μαρινάκης: Στο τέλος Ιουνίου ολοκληρώνεται η σύμβαση του Γκρίνμπεργκ

Αποχωρεί ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος και επίσημα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Παύλος Μαρινάκης: Στο τέλος Ιουνίου ολοκληρώνεται η σύμβαση του Σταν Γκρίνμπεργκ με τη ΝΔ

Στη σύμβαση της ΝΔ με τον Αμερικανό επικοινωνιολόγο Σταν Γκρίνμπεργκ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα, εξήγησε ότι ολοκληρώνεται στο τέλος Ιουνίου και πώς η πληρωμή γινόταν με τιμολόγια που έκοβε το κυβερνών κόμμα.

Αναλυτικά η απάντηση Μαρινάκη για το θέμα του επικοινωνιολόγου

«Ο κύριος Γκρίνμπεργκ, τελείωσαν και οι εκλογές, ήταν με σύμβαση, η οποία λογικά τελειώνει στο τέλος Ιουνίου, με τη Νέα Δημοκρατία και πληρώνεται, πληρωνόταν μηνιαίως, με τιμολόγια τα οποία έκοβε στη Νέα Δημοκρατία. Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές, δεν ξέρω πόσες φορές μπορούμε να το πούμε ξανά, τελείωσαν και οι εκλογές, έχει δοθεί αυτή η απάντηση, διότι αυτή είναι η απάντηση που ισχύει, μετά από αίτημα που υποβάλαμε στη Νέα Δημοκρατία».

Ο ενταγμένος στο «Ηall of Fame» των δημοσκόπων και στη λίστα με τους best selling συγγραφείς των New York Times, έχει ιδρύσει το «Σώμα Δημοκρατίας (Democracy Corps), έναν από τους κορυφαίους οργανισμούς παγκοσμίως γύρω από παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στρατηγικής, μαζί με τον επίσης «γκουρού», τον Τζέιμς Κάρβιλ, γνωστό και για την περίφημη έκφραση «it’s the economy, stupid!» (είναι η οικονομία ηλίθιε!), που λέγεται ότι οδήγησε τον Μπιλ Κλίντον στο Λευκό Οίκο.