- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Λατινοπούλου: Η Μελόνι και η Λεπέν δεν είναι «Ακροδεξιά»
Tι είπε για τον Βελόπουλο
Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η Μελόνι και η Λεπέν δεν είναι «Ακροδεξιά»
Η Αφροδίτη Λατινοπούλου με τη «Φωνή Λογικής» είπε πως κατά πάσα πιθανότητα θα ενταχθεί στους Ευρωπαίους συντηρητικούς της Τζόρτζια Μελόνι.
Η νεοεκλεγείσα ευρωβουλευτής η οποία ήταν καλεσμένη στη «Super Κατερίνα» όταν ρωτήθηκε για το σε ποια πολιτική ευρωομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα ενταχθεί το κόμμα της, απάντησε πως ταιριάζει καλύτερα με τους Ευρωπαίους συντηρητικούς και τη Μελόνι. Στη συνέχεια διευκρίνσε ότι η «Φωνή Λογικής» θαυμάζει τόσο τη Μαρί Λεπέν όσο και τη Τζόρτζια Μελόνι γιατί δίνουν προτεραιότητα στο λαό τους έναντι των άλλων χωρών.
Είπε ότι οι δύο αυτές πολιτικοί έχουν τον ίδιο αξιακό κώδικα καθώς είνα πατριώτισσες, τάσσονται κατά της ισλαμοποίησης, της λαθρομετανάστευσης και υπέρ της πυρηνικής και της παραδοσιακής οικογένειας
«Η Μελόνι και η Λεπέν δεν είναι Ακροδεξιά» είπε και εξήγησε ότι αυτό αφορά το παρελθόν τους για να εξηγήσει αναφερόμενη στο σημερινό υπουργό της Νέας Δημοκρατίας Μάκη Βορίδη: «Πριν από είκοσι – τριάντα χρόνια και ο Βορίδης ήταν με το τσεκούρι».
Λατινοπούλου: Πασόκος ο Βελόπουλος
Η επικεφαλής της «Φωνή Λογικής» ανέφερε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστεί μαζί του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο Βελόπουλος είναι… Πασόκος. «Ο κύριος Βελόπουλος είναι Πασόκος, από το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε. Δεν μπορεί να συζητήσει ούτε με τα στελέχη του πόσο μάλλον με άλλα κόμματα. Το έχει αποδείξει, υπάρχουν και καταγγελίες των ίδιων των στελεχών του» ανέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.
Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Αναρωτιέμαι πόσα κιλά πρέπει να είναι κάποιος για να είναι μέλος σας;
Σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου θέλησε να θυμίσει ορισμένες παλαιότερες δηλώσεις της προέδρου της «Φωνής Λογικής» που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε χρησιμοποιώντας αυστηρό τόνο: «Θες να μας πεις ότι τώρα πια τα κιλά των ανθρώπων μπορούν να γίνουν μέλη και έχουν αλλάξει; Γιατί πραγματικά θέλω να σου πω ότι αυτό είναι ένα πράγμα το οποίο το έχουμε συζητήσει όλοι. Έχεις εμφανιστεί χονδροφοβική και το λέω εγώ συγκεκριμένα και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν έχετε την δίαιτα στο καταστατικό σας. Και πόσα κιλά πρέπει να είναι κάποιος για να είναι μέλος της “Φωνής Λογικής”. Δεν τα ξεχνάμε αυτά».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη πρόγραμμα 500.000 ωφελούμενων για αναβάθμιση δεξιοτήτων και επανακατάρτιση
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας μιλάει για τις δυσκολίες αλλά και την πρόοδο της κοινωνικής πολιτικής
Τα λάθη και η πελατειακή νοοτροπία είδαμε πού μας οδήγησαν. Οι επιλογές που γίνονται σήμερα θα καθορίσουν αν θα αφήσουμε οριστικά πίσω μας την κρίση ή αν θα ξαναμπούμε στον φαύλο κύκλο.
Τι προβλέπεται για την κύρια σύνταξη και τη προσωπική διαφορά
Το μήνυμα προς τους αγρότες - Τι λέει για τους οδικούς αποκλεισμούς
Τι θα παρέχει στους δικαιούχους
«Με ευθύνη της κυβέρνησης, έχουν χαθεί πόροι δισεκατομμυρίων για τον πρωτογενή τομέα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Αθήνα δεν αντέχει άλλες χαμένες χρονιές» σημειώνει η «Αθήνα Ψηλά»
Στόχος η πλήρης εξόφληση των διακρατικών δανείων του Μνημονίου έως το 2031
Οι ημερομηνίες πληρωμής των τριών δόσεων
Επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ και νέοι κανόνες στον σιδηρόδρομο με αυστηρότερες ρήτρες
Στην Ιερουσαλήμ ο πρωθυπουργός για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ
Υπεγράφη συμφωνία ανάμεσα σε Hellenic Train και Alstom
Τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος
Αφορά την προκήρυξη 1Κ/2024
Ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα η πιλοτική εγκατάσταση καμερών
«Δεν είναι ασφαλής ένας δρόμος που στη μία του άκρη είναι παρκαρισμένα τρακτέρ», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Έως 5 Ιανουαρίου 2026 οι αιτήσεις
«Η ιστορία αυτή δεν μπορεί να διαγραφεί ούτε να παραχαραχθεί», σημειώνει ο ευρωβουλευτής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.