Πολιτικη & Οικονομια

Γλαβίνας: Ναι σε συνεργασίες όχι σε συγκολλήσεις κομμάτων

Tι είπε για τα εσωκομματικά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γλαβίνας: Ναι σε συνεργασίες όχι σε συγκολλήσεις κομμάτων
© ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Γλαβίνας: Υποκριτική και μυωπική η αντίδραση του πρωθυπουργού στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

«Το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής θα αξιολογήσει το εκλογικό αποτέλεσμα στα όργανά του. Θα δούμε τι κάναμε καλά, τι δεν κάναμε καλά και πως μπορούμε να βελτιωθούμε» ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Θανάσης Γλαβίνας. 

Θ.Γλαβίνας: Συνεργασίες ναι, συγκολλήσεις κομμάτων όχι

«Είναι δεδομένο και πασιφανές ότι υπάρχει μια ασυμμετρία στο αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Το γεγονός πως το κόμμα μας κερδίζει για παράδειγμα δύο νομούς στην Κρήτη με 30%, σε πάρα πολλές περιοχές της περιφέρειας έχει ποσοστά 17%-18%, συγκεκριμένα σε 20 νομούς είναι δεύτερη δύναμη και στα αστικά κέντρα υπολείπεται, υπάρχει μια ασυμμετρία. Είναι μία πραγματικότητα. Αν δει κανείς τα στοιχεία μπορεί να διαπιστώσει ότι οι χαμηλότερες επιδόσεις του ΠΑΣΟΚ καταγράφονται στα δύο αστικά κέντρα. Μας αφορά όλους το πώς θα ενισχύσουμε την παρουσία μας σε αυτές τις περιοχές. Άλλωστε, εδώ και πολλά χρόνια το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής πήγαινε καλύτερα στην περιφέρεια. Αν δεν υπήρχε η Αθήνα, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα ήταν δεύτερο κόμμα. Είναι σαφές ότι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στα μεγάλα αστικά κέντρα», υποστήριξε ο κ. Γλαβίνας.

Τέλος, κληθείς να απαντήσει για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής ανέφερε πως «απέναντι στην Νέα Δημοκρατία πρέπει να υπάρχει ένας αξιόπιστος και σοβαρός πολιτικός λόγος που θα δώσει λύσεις στα προβλήματα των πολιτών. Αυτό ήταν το μήνυμα της κάλπης».

Σχολιάζοντας την συνέντευξη του πρωθυπουργού, χαρακτήρισε «μυωπική» την αντίδρασή του και εξήγησε πως «υποκριτικά επέδειξε μια ταπεινοφροσύνη, που όμως δεν συνάδει με το περιεχόμενο των λόγων του. Ο κ. Μητσοτάκης δεν κατάλαβε ότι οι πολίτες γύρισαν την πλάτη γιατί δεν μπορούν να βρουν θέση σε ένα χειρουργείο και περιμένουν σε λίστες αναμονής ή πληρώνουν πάρα πολλά χρήματα στον ιδιωτικό τομέα. Ο πρωθυπουργός επιμένει να μην κάνει αλλαγές στον κεντρικό πυρήνα της πολιτικής του. Άρα δεν κατανοεί το πρόβλημα. Επομένως φαίνεται πως με τον ανασχηματισμό που θα κάνει, απλώς μαδάει τη μαργαρίτα».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.