Πολιτικη & Οικονομια

Πρόσκληση Κασσελάκη προς ΠΑΣΟΚ: «Να συνεργαστούμε εκεί που συμφωνούμε»

Μήνυμα σε Τεμπονέρα: «Όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΙΖΑ»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ο Στεφανος Κασσελάκης
Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε πρόσκληση στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για συνεργασία σε προτάσεις νόμου © ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

«Άνοιγμα» Κασσελάκη στο ΠΑΣΟΚ για συνεργασία στη Βουλή - Μήνυμα σε Τεμπονέρα: «Όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΙΖΑ»

Λίγα 24ωρα μετά τις ευρωεκλογές ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε άνοιγμα συνεργασίας στο ΠΑΣΟΚ, ενώ έστειλε μήνυμα στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου δηλώνοντας ότι «όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΙΖΑ».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1y0o2vjh2y9)

Κασσελάκης: Δεν τείνω χείρα φιλίας στο ΠΑΣΟΚ

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στα Παραπολιτικά FM έκανε πρόσκληση στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για συνεργασία σε προτάσεις νόμου, στις οποίες τα δύο κόμματα συμφωνούν. «Προσκαλώ την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου, στις οποίες συμφωνούμε. Νομίζω ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ξέρει πώς να επικοινωνήσει με το γραφείο μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν τείνω χείρα φιλίας στο ΠΑΣΟΚ γενικά, αυτό που βλέπω στην Αθήνα είναι η προμετωπίδα, θα τη γυρίσουμε. Θα χτίσουμε πλατιά κοινωνική βάση. Είναι το πρώτο στοίχημα που γυρνάει από το μείγμα ακροδεξιάς-δεξιάς του κ. Μητσοτάκη. Με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουμε την πρόθεση να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου».

Σε ερώτηση αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει από κοινού πρόταση με το ΠΑΣΟΚ για προανακριτική όσον αφορά στην εθνική τραγωδία στα Τέμπη, επεσήμανε ότι «είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε, ένα καλό βήμα για το ΠΑΣΟΚ είναι να διαβάσει το κατηγορητήριο για τον Κώστα Καραμανλή».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1y2pkk73xe9)

Καμία συνεργασία με τη Νέα Αριστερά - Αιχμές σε Τεμπονέρα

«Όσο είμαι εγώ πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει καμία πρόταση συνεργασίας με τη Νέα Αριστερά», διευκρίνισε, ενώ σχολιάζοντας τις πρόσφατες δηλώσεις του Διονύση Τεμπονέρα, άφησε αιχμή, λέγοντας «όποιος δεν θέλει, δεν μένει στον ΣΥΡΙΖΑ».

ο Διονύσης Τεμπονέρας
Ο Διονύσης Τεμπονέρας © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

«Αύριο θα ανακοινώσω γενικότερα τις σκέψεις μου στην ΚΟ», είπε και τόνισε ότι θα υπάρξει Συνέδριο στις αρχές Οκτωβρίου. «Βεβαίως θα υπάρξουν κατασταστικές αλλαγές και αν η βάση επιθυμεί στο μέλλον να υπάρξει νέος Κασσελάκης, θα υπάρξει», τόνισε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.