Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης: Mea culpa για την προβολή των σπιτιών μου

Πρόσκληση στο ΠΑΣΟΚ για συνεργασία σε προτάσεις νόμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Κασσελάκης
© Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος

Κασσελάκης: Παραδέχθηκε πως ήταν «mea culpa» η προβολή των σπιτιών του - Πρόσκληση στο ΠΑΣΟΚ για συνεργασία σε προτάσεις νόμου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρόσφατες ευρωεκλογές, το πόθεν έσχες του αλλά και ενδεχόμενη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

«Έχω πάρει τα μηνύματά μου από την κάλπη. Δεν πετάω από τη χαρά μου, αλλά είναι ένα καλό αποτέλεσμα, από τα καλύτερα σε σύγκριση με τα κόμματα της Αριστεράς στην Ευρώπη. Είμαι πολύ περήφανος που δεν χρειάζεται να απολογηθώ για τη βάση του κόμματός του. Αύριο θα ανακοινώσω γενικότερα τις σκέψεις μου στην ΚΟ. Βεβαίως θα υπάρξουν κατασταστικές αλλαγές… αν η βάση επιθυμεί στο μέλλον να υπάρξει νέος Κασσελάκης, θα υπάρξει», τόνισε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης για τις ευρωεκλογές και πρόσθεσε:

«Στον ΣΥΡΙΖΑ που είμαστε ευρωπαϊστές, έχουμε ένα διακύβευμα, ένα αντίβαρο γιατί η δεξιά κάνει συνεργασίες με την ακροδεξιά και αυτό είναι επικίνδυνο. Είχαμε ένα πολύ καλό ψηφοδέλτιο. Με τις πρωτοβουλίες για την ακρίβεια θέσαμε την ατζέντα και καταφέραμε να εκθέσουμε τη ΝΔ. Όλα αυτά δεν είναι τυχαία. Η ΝΔ δεν πήγε τυχαία στο 28%».

«Η δύναμη που έχουμε στις λαϊκές συνοικίες αποδεικνύει ότι η καμπάνια κατά του προσώπου μου δεν πέτυχε. Ο κόσμος καταλαβαίνει ποιος λέει την αλήθεια και είναι στο πλευρό του» είπε σχολιάζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έπιασε τον πήχυ του 17% στις ευρωεκλογές.

Ακολούθως, συνέχισε αναφορικά με το πόθεν έσχες του:

«Το ανακοίνωσα γιατί ήθελα να τηρήσω την υπόσχεσή μου. Η πλατφόρμα δεν είναι ανοιχτή, θα τα καταθέσουμε όλοι μαζί. Εγώ τα παρουσίασα είμαι έτοιμος. Άλλοι είναι οι πολιτικοί που έχουν πλουτίσει από την πολιτική. Θα δώσω αναλυτικά στοιχεία και θα καλέσω και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς να το κάνουν. Αυτή η κοροϊδία έχει κουράσει τον κόσμο. Ο κόσμος πεινάει. Εμείς σε αυτή την εκλογική μάχη κερδίσαμε νέους, άνεργους, αναποφάσισους. Είναι παρακαταθήκη για το μέλλον και θα το χτίσουμε».

Κασσελάκης: Προσκαλώ το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου

«Προσκαλώ το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου. Ας ξεκινήσουμε από αυτό. Υπάρχουν ζητήματα όπως ο ΦΠΑ στα οποία μπορούμε να συμφωνήσουμε» είπε για ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε:

«Δεν τείνω χείρα φιλίας στο ΠΑΣΟΚ γενικά, αυτό που βλέπω στην Αθήνα είναι η προμετωπίδα, θα τη γυρίσουμε. Θα χτίσουμε πλατιά κοινωνική βάση. Είναι το πρώτο στοίχημα που γυρνάει από το μείγμα ακροδεξιάς-δεξιάς του κ. Μητσοτάκη. Με τους βουλετές του ΠΑΣΟΚ έχουμε την πρόθεση να συνεργαστούμε σε προτάσεις νόμου. Όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να υπάρξει συνεργασία με το μόρφωμα της Νέας Αριστεράς, που έκλεψε έδρες».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.