Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης σε Μητσοτάκη: Πάμε στο Λογιστήριο του Κράτους - Ήρθε η ώρα να τελειώσουν τα ψέματα

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για αλαζονεία

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Να τελειώνουν τα ψέματα – Πάμε στο Λογιστήριο του Κράτους να εξετάσουμε τα μέτρα μας

«Προκαλώ το οικονομικό τμήμα της ΝΔ να πάμε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και να εξετάσουμε ένα-ένα τα μέτρα μας για την πάταξη της ακρίβειας και τις προτάσεις μας για δίκαιη φορολόγηση», αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης, επισημαίνοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «συνεχίζει αμετανόητος τα ψέματα» για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στ. Κασσελάκης: Αποδέχεστε την πρόσκληση;

Όπως υπογραμμίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «ο πρωθυπουργός μάλλον δεν κατάλαβε ότι οι προτάσεις μας - και η ανάδειξη της κοροϊδίας της πολιτικής του μισού κιλού, της μισής ζωής - τον κατέβασε στο 28%».

«Το άλλοθι του 41% τελείωσε την Κυριακή, ήρθε η ώρα να τελειώσουν και τα ψέματα», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καλώντας το οικονομικό τμήμα της ΝΔ στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. «Αποδέχεστε την πρόσκληση;» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ας κάνει το αυτονόητο για να ανακουφίσει την κοινωνία»

Στη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Alpha είχε προηγουμένως αναφερθεί με ανακοίνωσή του και ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Σε αυτήν, η Κουμουνδούρου, αφού αφήνει αιχμές για επικοινωνιακές κινήσεις του πρωθυπουργού, κάνει λόγο για «υποκρισία» του κ. Μητσοτάκη που δηλώνει ανακουφισμένος που «δεν υπάρχει σήμερα το 41%».

Παράλληλα, η αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρεται στις υποκλοπές και στα Τέμπη, εγκαλώντας τον πρωθυπουργό για την δήλωσή του ότι αυτά τα γεγονότα δεν επηρέασαν την ψήφο των πολιτών και τον καλεί να λάβει τα μέτρα που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανακούφιση των πολιτών.