Πολιτικη & Οικονομια

Νέα Αριστερά σε Κασσελάκη: Έχει ίνδαλμα τον Τραμπ όταν κάνει λόγο για «μορφώματα»

Αποκλείει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νέα Αριστερά σε Κασσελάκη: Φανερώνει τον εσωτερικό του κόσμο όταν κάνει λόγο για «μορφώματα», έχει ίνδαλμα τον Τραμπ

«Ο κύριος Κασσελάκης φανερώνει τον εσωτερικό του κόσμο όταν κάνει λόγο για μορφώματα», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά, απαντώντας επί της ουσίας στη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που προηγήθηκε, όπου ο ίδιος χαρακτήρισε το κόμμα «απονομιμοποιημένο μόρφωμα», αποκλείοντας μάλιστα κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Αριστερά.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης © ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Νέα Αριστερά: Ο Κασσελάκης αντιγράφει το ίνδαλμά του: τον Ντόναλντ Τραμπ

«Έχει μετατρέψει ένα πολιτικό κόμμα σε μόρφωμα αντιγράφοντας το ίνδαλμά του: τον Ντόναλντ Τραμπ. Και υπό το βάρος της αποτυχίας του, αναζητεί τώρα τους επόμενους υπονομευτές. Αυτό το αντιλαμβάνονται κάθε μέρα οι αριστεροί πολίτες - εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ», σχολιάζει η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωσή της και προσθέτει:

«Για να τελειώνουμε. Ο κύριος Κασσελάκης δεν έχει κατανοήσει ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται να συζητήσει ή να συμπράξει μαζί του. Γιατί είναι η άλλη όψη του κυρίου Μητσοτάκη».

«Αν θέλει ο κύριος Κασσελάκης να βρει ποιοι αποκαλούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ "μαγαζί" ας τους αναζητήσει στο περιβάλλον του. Όχι στη Νέα Αριστερά», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

«Όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα Νέα Αριστερά δεν πρόκειται να υπάρξει», τόνισε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι κατανοεί «το μίσος» προς το πρόσωπό του, «από τη στιγμή που τους "πήρα το μαγαζί", όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ». «Τα Ιουλιανά και η αποστασία δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς και ο δημοκρατικός λαός τούς έδειξε τον δρόμο την Κυριακή», σχολίασε.

Παράλληλα σημείωσε ότι «οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές σε όσους συμπολίτες μας απογοητεύτηκαν από τα δρώμενα του τελευταίου χρόνου και επιθυμούν να επιστρέψουν» και προσέθεσε ότι «μέσα από το καταστατικό μας συνέδριο το ερχόμενο φθινόπωρο θα ανοίξουν για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, δίχως πιστοποιητικά κομματικής επετηρίδας. Θα πάμε μπροστά για το καλό της κοινωνίας».

«Αλλά όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα "Νέα Αριστερά" δεν πρόκειται να υπάρξει», κατέληξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.