Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης: Καμία σύμπραξη με το «απονομιμοποιημένο μόρφωμα» της Νέας Αριστεράς

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κασσελάκης: Καμία σύμπραξη του ΣΥΡΙΖΑ με το «απονομιμοποιημένο μόρφωμα» της Νέας Αριστεράς

Δριμεία επίθεση κατά της Νέας Αριστεράς πραγματοποίησε ο Στέφανος Κασσελάκης αναφορικά με τις ζυμώσεις που εκτυλίσσονται στον χώρο της Κεντροαριστεράς μετά τις ευρωεκλογές της Κυριακής.

Κασσελάκης: Απονομιμοποιημένο μόρφωμα η Νέα Αριστερά

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «αποστασία» και για «απονομιμοποιημένο μόρφωμα» με το οποίο όσο ο ίδιος είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «σύμπραξη δεν πρόκειται να υπάρξει», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση Κασσελάκη έρχεται μία ημέρα μετά την πρόταση - πλαίσιο του Διονύση Τεμπονέρα και του Αντώνη Κοτσακά - και οι δύο είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - περί σύμπλευσης ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς με τη δημιουργία ενός συντονιστικού.

Η ανάρτηση Κασσελάκη

«Κατανοώ το μίσος προς το πρόσωπό μου από τη στιγμή που τους “πήρα το μαγαζί”, όπως θεωρούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τα Ιουλιανά και η αποστασία δεν είναι στην κουλτούρα της Αριστεράς και ο δημοκρατικός λαός τούς έδειξε τον δρόμο την Κυριακή.

Οι πόρτες του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανοιχτές σε όσους συμπολίτες μας απογοητεύτηκαν από τα δρώμενα του τελευταίου χρόνου και επιθυμούν να επιστρέψουν. Και μέσα από το καταστατικό μας συνέδριο το ερχόμενο φθινόπωρο θα ανοίξουν για όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, δίχως πιστοποιητικά κομματικής επετηρίδας. Θα πάμε μπροστά για το καλό της κοινωνίας.

Αλλά όσο είμαι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμπραξη με το απονομιμοποιημένο μόρφωμα “Νέα Αριστερά” δεν πρόκειται να υπάρξει».