Πολιτικη & Οικονομια

«Παιδιά, είμαι ευρωβουλευτής»: Ο Φειδίας Παναγιώτου μίλησε σε υποστηρικτές του στη Λευκωσία

Μέσα από τα social media κατέγραψε τις στιγμές μετά την εκλογική επιτυχία

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ευρωεκλογές 2024 - Φειδίας Παναγιώτου: Πρώτες δηλώσεις για την εκλογή - Όσα ανέβασε στα social media

Ο Φειδίας Παναγιώτου εξελέγη ευρωβουλευτής στην Κύπρου. Ο 24χρονος Youtuber και TikToker κατέβηκε ως ανεξάρτητος στις Ευρωεκλογές και αναδείχθηκε τρίτη πολιτική δύναμη.

Μέσα από τα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Φειδίας Παναγιώτου μοιράστηκε βίντεο από τη στιγμή που αναμένει την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και την πρώτη του αντίδραση για την εκλογή του. 

Η μητέρα του Φειδία, Ειρήνη Παναγιώτου, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Η κ. Ειρήνη εμφανίστηκε συγκινημένη και δήλωσε υπερήφανη για τον γιο της. Όπως είπε, η χαρά είναι διπλή, αφού και άλλος της γιος εξελέγη κοινοτικός σύμβουλος του χωριού από το οποίο κατάγονται.

Φειδίας Παναγιώτου: Συγκέντρωση στην πλατεία της Λευκωσίας μετά τη νίκη στις Ευρωεκλογές

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Φειδίας Παναγιώτου έκανε συγκέντρωση σε κεντρική πλατεία της Λευκωσίας, από όπου έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. «Παιδιά, δεν μπορώ να το πιστέψω, είμαι ευρωβουλευτής, δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο συγκινημένος είμαι, σας αγαπώ πραγματικά, εσείς το καταφέρατε αυτό, αγαπώ σας, τους δώσατε πάρα πολλά μηνύματα, έχω μια μεγάλη ευθύνη» ακούγεται να λέει στο βίντεο.