Πολιτικη & Οικονομια

Γιώργος Αυτιάς: «Δεν κοιμήθηκα το βράδυ, έχω λάβει το μήνυμα από τον ελληνικό λαό»

Η νέα δήλωση μετά την εκλογή του στο Ευρωκοινοβούλιο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ευρωεκλογές 2024:  O Γιώργος Αυτιάς για την εκλογή του στην Ευρωβουλή - Ήρθε πρώτος σε σταυρούς για τη Νέα Δημοκρατία

Ο Γιώργος Αυτιάς εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και το πρωί της Δευτέρας (10.6) έκανε δηλώσεις στον ΣΚΑΪ, λέγοντας ότι δεν έχει κοιμηθεί όλο το βράδυ μετά τη νίκη του στις Ευρωεκλογές.

«Δεν έχω κοιμηθεί το βράδυ. Μόνο τα τηλέφωνα που έχω λάβει και τα μηνύματα του κόσμου. Αυτό είναι το μήνυμα των εκλογών είναι ένα και μοναδικό: ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, αλλά κοινωνία. Η κοινωνία έχει θέματα. Η κοινωνία διαβάζει τα πολιτικά δεδομένα πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο. Η Ελλάδα δεν είναι η πλατεία Συντάγματος», είπε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή «Σήμερα» και πρόσθεσε: 

«Η κοινωνία είπε θέλω στήριξη στην οικονομία, θέλω να φύγει αυτό το βάρος του σούπερ μάρκετ, θέλω καλύτερη υγεία και δημόσια διοίκηση. Αυτά είναι τα πράγματα. Ο πρωθυπουργός ξέρει να διαβάζει τα νέα πολιτικά δεδομένα και πλέον θα κινηθεί και εκείνος αντιστοίχως. Η ακρίβεια είναι το θέμα και η καθημερινότητα. Οι άνθρωποι με ρωτούσαν για τα επιδόματα, για την αύξηση των μισθών, όχι για το νομοσχέδιο των ομόφυλων».

Ο Γιώργος Αυτιάς δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, λέγοντας για ακόμη μία φορά ευχαριστώ στον ελληνικό λαό για τις ψήφους του