Πολιτικη & Οικονομια

Ευρωεκλογές 2024: Πανηγυρισμοί και πυροτεχνήματα στη Χειμάρρα για την εκλογή του Μπελέρη στην Ευρωβουλή

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας κατέλαβε την 3η θέση με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ευρωεκλογές 2024-Φρέντυ Μπελέρης: Πανηγυρισμοί στην Χειμάρρα - Ο εκλεγμένος δήμαρχος κατέλαβε την 3η θέση με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πανηγυρικό είναι το κλίμα που επικρατεί στη Χειμάρρα στη Βόρεια Ήπειρο μετά τις πρώτες εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024 και την εκλογή του Φρέντι Μπελέρη στην Ευρωβουλή.

Με καπνογόνα και έξαλλους πανηγυρισμούς υποδέχθηκαν την είδηση καθώς σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τον ίδιο αλλά και για τη Χειμάρρα καθώς, ως Ευρωβουλευτής πλέον πρέπει να αποφυλακιστεί.

Ευρωεκλογές 2024: Το μήνυμα του Φρέντυ Μπελέρη

«Όλους αυτούς τους μήνες που έδινε δύναμη η πίστη μου ότι το φως κερδίζει το σκοτάδι. Δώσαμε αγώνα για τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Ο αγώνας δόθηκε με αντίξοες συνθήκες και κερδήθηκε. Θελω να ευχαριστήσω τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που με τίμησαν με την ψήφο τους».

Ο Φρέντι Μπελέρης, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη «που με τίμησε να είμαι υποψήφιος. Ως ευρωβουλευτής θα εργαστώ σκληρά για να είμαι χρήσιμος στην παράταξή μου και πάνω από όλα στην πατρίδα μας».