Πολιτικη & Οικονομια

Ο Νίκος Αναδιώτης εκλέγεται ευρωβουλευτής - Η πρώτη δήλωση για τη «Νίκη»

Ο ηθοποιός και μοντέλο θα βρεθεί σε λίγο καιρό στις Βρυξέλλες

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Αναδιώτης
Ευρωεκλογές 2024: Ο Νίκος Αναδιώτης για την εκλογή του με τη Νίκη © Instagram

Ευρωεκλογές 2024: Ο Νίκος Αναδιώτης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκλογή του

Ο Νίκος Αναδιώτης εκλέγεται ευρωβουλευτής με τη «Νίκη» και το βράδυ της Κυριακής των Ευρωεκλογών έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ΕΡΤ. 

«Πρώτη φορά εκλέγουμε ευρωβουλευτή. Χαιρόμαστε γι’ αυτό. Αν το δούμε διαφορετικά, έχουμε ανεβάσει τα ποσοστά μας και χαιρόμαστε. Όποιος εκπροσωπήσει τη “Νίκη” εκεί, δυστυχώς θα έχει μοναξιά. Επιθυμούσαμε παρέα», είπε ο Νίκος Αναδιώτης και επεσήμανε ότι τον χαροποιεί ότι όλοι οι πολιτικοί έχουν προβληματιστεί από την αποχή, όμως, «δεν έχω ακούσει από κανέναν λύσεις για το πώς θα έρθει πάλι ο ψηφοφόρος στην κάλπη». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d1vrl9qa7um9)

Ποιος είναι ο Νίκος Αναδιώτης - Εκλέγεται ευρωβουλευτής με τη «Νίκη»

Ο Νίκος Αναδιώτης γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Αίγιο. Είναι πτυχιούχος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με σπουδές Φυσικοθεραπείας στο ΑΤΕΙ Πάτρας. Το κοινό τον γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή του από το σίριαλ «Βασιλιάδες», «Αν ήμουν πλούσιος» και «Τα πέντε κλειδιά». Έχει συμμετάσχει στην παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών. 

Ο Νίκος Αναδιώτης είναι πατέρας δύο παιδιών και δηλώνει ότι συστρατεύτηκε «στον ευγενικό αγώνα της Νίκης», όπως τόνισε προκειμένου «να υπερασπισθεί τις αξίες της παραδοσιακής οικογένειας, της πίστης και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, που αξίζει να ξαναλάμψουν στην πατρίδα μας όσο και στην Ευρώπη».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.