Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης: Δεν έχω τύψεις για τίποτα - Μειώσαμε τη διαφορά με τη ΝΔ από το 23% στο 13%

Η πρώτη δήλωση για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ευρωεκλογές 2024: Ο Στέφανος Κασσελάκης στην πρώτη του δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης αργά το βράδυ της Κυριακής (9.6) έκανε την πρώτη του δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, σύμφωνα με το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα με διαφορά σχεδόν 13 μονάδων από τη Νέα Δημοκρατία.

Στέφανος Κασσελάκης: Έχουμε πολλή δουλειά στο ταξίδι που έχουμε μόλις αρχίσει

«Είμαστε ένα κόμμα που έχει περάσει πολλά μετά τις διπλές εκλογές. Φτάσαμε στο μοναδικό ευρωψηφοδέλτιο που επέλεξε η ίδια η κοινωνία. Όλοι οι φίλοι και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να είναι περήφανα για τον εαυτό τους. Βρεθήκαμε απέναντι σε εκείνους που έχουν τεράστια χρέη και ύποπτα κονδύλια για διαφημίσεις, συμβούλους, κομματικές δαπάνες. Καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά από το 23 στο 13%», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε:

«Το άλλοθι του 41% έχει πλέον τελειώσει αυτό είναι μία επιλογή του ελληνικού λαού που σε μία εκλογική διαδικασία που ο πρωθυπουργός ανέδειξε ως διακύβευμα εθνικής σταθερότητας είδαμε ότι υπάρχει μία ανθρωποκεντρική πολιτική. Το κόμμα αλλάζει εν κινήσει. Δεν έχω τύψεις για τίποτα, ο ελληνικός λαός μου έχει δώσει χρόνο να χτίσω κυβερνητική πρόταση, συνειδητοποιώ τη σημασία της ευθύνης και αυτό θα κάνω όπως είχαμε πει και προεκλογικά, εξελισσόμαστε για να εμπνεύσουμε τον κόσμο. Το κίνημα παρά τις αντίξοες συνθήκες άντεξε και έχει μόνο να πάει από εδώ και πέρα. Και οι 4 ευρωβουλευτές μας στη θητεία που αρχίζει από εδώ και πέρα θα προσφέρουν τα πάντα για την Ευρώπη των πολλών και των λαών. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για το ταξίδι που έχουμε μόλις αρχίσει. Με αυθεντικότητα, προτάσεις, συλλογικότητα και το βλέμμα στραμμένο στο σύγχρονο μέλλον που θέλω να χτίσουμε».