Πολιτικη & Οικονομια

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θα δώσουμε ζωή στην Ευρωβουλή - Θα χτίσουμε το νέο παράδειγμα

Το κόμμα εκλέγει έναν ευρωβουλευτή

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ευρωεκλογές 2024 - Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας στην πρώτη της δήλωση για το αποτέλεσμα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκανε από τα γραφεία της «Πλεύσης Ελευθερίας» την πρώτη της δήλωση για το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών 2024, αφού το κόμμα της εκλέγει στην Ευρωβουλή έναν ευρωβουλευτή. 

«Θα δώσουμε ζωή στην Ευρωβουλή» ήταν το μήνυμα που έστειλε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Για πρώτη φορά θα υπάρχει ευρωβουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας που θα χτίσει νέο παράδειγμα-υπόδειγμα που πολλοί θα θελήσουν να μιμηθούν. Η Πλεύση είναι εκείνο το κίνημα που βαδίζει στέρεα με αλήθεια με πάρα πολλή δουλειά, με επιμονή στη δουλειά. Είμαστε το πεισματαρικό κίνημα που ήρθε για να μείνει και να μεγαλώσει».

«Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τους νέους που μάς έδωσαν δύναμη και αγάπη. Ευχαριστώ τους υποψηφίους και τις υποψήφιες για τον όμορφο αγώνα και τη συλλογική προσπάθεια. Η Πλεύση Ελευθερίας απευθύνεται και σήμερα σας υπόσχομαι ότι θα παραμείνουμε πιστοί στην εντολή σας, θα συνεχίσουμε να δίνουμε προοπτική, ελπίδα, θα εργαζόμαστε σκληρά, θα διεκδικούμε τα αδύνατα όχι με ακραίες φωνές», είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.