Πολιτικη & Οικονομια

Δημήτρης Παπανώτας: Για πρώτη φορά στη ζωή μου ψήφισα ΠΑΣΟΚ

«Ευτυχώς απηλλάγην από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο παρουσιαστής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Δημήτρης Παπανώτας αποκάλυψε πως ψήφισε για πρώτη φορά το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές
Δημήτρης Παπανώτας: Για πρώτη φορά στη ζωή μου ψήφισα ΠΑΣΟΚ © Glomex

Ευρωεκλογές 2024-Δημήτρης Παπανώτας: Για πρώτη φορά ψήφισα ΠΑΣΟΚ - «Ευτυχώς απηλλάγην από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο παρουσιαστής 

Ενόψει των ευρωεκλογών ο Δημήτρης Παπανώτας βρέθηκε καλεσμένος στην πολιτική εκπομπή του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφάσισε να ψηφίσει για πρώτη φορά ΠΑΣΟΚ.

Ευρωεκλογές 2024: Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Παπανώτας στον Alpha

«Ευτυχώς απηλλάγην από όλο αυτό. Είχα τόσες αντιρρήσεις με την εικόνα του κ. Κασσελάκη. Όσο ήμουν υποψήφιος δεν υπήρχε το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, τα θαύματα στην κολυμπήθρα, το να ανεβάσει τον σύζυγο στην εξέδρα. Εγώ είμαι με όλα αυτά αντίθετος. Η ουσία είναι στο αποτέλεσμα. Εγώ αποχώρησα. Το αποπομπή ήταν ένα ψέμα, παραίτηση είναι η αλήθεια. Ήρθε ένας άνθρωπος που ευαγγελίστηκε ότι θα φέρει ψήφους, θα φέρει τους απολιτίκ» είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας, και συνέχισε:

«Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Ο πλέον σοβαρός πολιτικός λόγος που άκουσα ήταν του κυρίου Ανδρουλάκη και χαίρομαι που βλέπω μία νίκη του στη μάχη της Κρήτης. Για πρώτη φορά ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Και το ΠΑΣΟΚ φέρει σοβαρή ευθύνη που πέσαμε στα βράχια. Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με την πολιτική».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.