Πολιτικη & Οικονομια

Ευρωεκλογές 2024: Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης

Από την Κουμουνδούρου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα για τις Ευρωεκλογές

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κασσελάκης: Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών - Από την Κουμουνδούρου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα 

Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου έφτασε πριν λίγα λεπτά ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Ταίλερ Μάκμπεθ και τη σκυλίτσα τους τη Φάρλι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με την Φάρλι © ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έφυγε από το σπίτι του στις 19.15 για να πάει στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου, από όπου θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα για τις Ευρωεκλογές.

«Για επίσημα αποτελέσματα και ό,τι έχουμε να πούμε, θα σχολιάσω αργότερα από την Κουμουνδούρου. Αλλά να θυμηθούμε όλοι ότι αύριο, δεν αλλάζει η ανασφάλεια, η φτώχεια, που βιώνει τόσος κόσμος. Ας έχουμε όλοι στο μυαλό μας γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε. Δεν πρέπει να κάνουμε αυτό για την καρέκλα αλλά για να υπηρετήσουμε το λαό και την πατρίδα», τόνισε στις πρώτες τους δηλώσεις. 

Στέφανος Κασσελάκης: Στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών © ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ: Σαφής αποδοκιμασία της ΝΔ τα exit polls των ευρωεκλογών

Το πρώτο σχόλιο στο περιθώριο των exit polls για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών 2024 έκαναν άτυπα πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνοντας λόγο για σαφή αποδοκιμασία των πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλούν για ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση του κ. Μητσοτακη αλλά και επιβεβαίωση πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωταγωνιστική δύναμη της ευρύτερης Κεντροαριστερής παράταξης, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που μέχρι πρότινος προέβλεπαν την κατάρρευση του.

Εκτιμούν πως είναι σαφές πως είναι πλέον «στο χέρι» της παράταξης να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου.

Προσθέτουν πως είναι επίσης σαφές πως δεν επιβραβεύτηκε η τακτική του κ. Ανδρουλάκη για μόνομετωπη στόχευση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη.