Πολιτικη & Οικονομια

«Πάμε να κάνουμε την αγάπη δύναμη»: Ψήφισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Τι δήλωσε από το 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ευρωεκλογές 2024 - Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πάμε να κάνουμε την αγάπη δύναμη - Η δήλωση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας.
Στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής ψήφισε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου © Σωτήρης Δημητρόπουλος/Eurokinissi

Ευρωεκλογές 2024 - Ζωή Κωνσταντοπούλου: Πάμε να κάνουμε την αγάπη δύναμη - Η δήλωση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας.

Το εκλογικό της δικαίωμα άσκησε λίγο μετά τις 09:30 στο 1ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε δηλώσεις της για τις ευρωεκλογές αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανέφερε:

«Σε όλο αυτό το διάστημα οι πολίτες μας έδωσαν τεράστια δύναμη. Μας δώσατε δύναμη κάθε ημέρα, κάθε ώρα, ακόμα και τώρα, την ώρα της κάλπης. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, σε αυτή την πολύ σημαντική ημέρα, πάμε να κάνουμε αυτή την δύναμη και αυτή την αγάπη που μας δώσατε όλον αυτόν τον καιρό, πάμε να την κάνουμε Ζωή και στην ευρωβουλή. Πάμε με χαμόγελο, με αισιοδοξία, με αποφασιστικότητα, πάμε να μετατρέψουμε την αγάπη σε δύναμη για δικαιοσύνη, για ισότητα, για ειρήνη. Πάμε να κάνουμε την αγάπη, δύναμη».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.