Πολιτικη & Οικονομια

Νέα Αριστερά: Ακρίβεια για τους πολίτες, μερίσματα 875 εκ. ευρώ για τους τραπεζίτες

«Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για να ανοίξει ο δρόμος σε μια εναλλακτική» τονίζεται στην ανακοίνωση του κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης
Νέα Αριστερά: Ακρίβεια για τους πολίτες, μερίσματα 875 εκ. ευρώ για τους τραπεζίτες © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Νέα Αριστερά: Η ανακοίνωση του κόμματος - «Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για να ανοίξει ο δρόμος σε μια εναλλακτική» 

Η Νέα Αριστερά με ανακοίνωσή της λίγες μέρες πριν τις Ευρωεκλογές στέλνει το δικό της μήνυμα στους πολίτες για να ψηφίσουν ενώ στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται το θέμα της ακρίβειας και πως «οι μέτοχοι των Ελληνικών Τραπεζών θα λάβουν πάνω από 875 εκατομμύρια ευρώ μέρισμα».

Η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς

Την ώρα που η πλειονότητα των πολιτών βρίσκεται μπροστά σε ακρίβεια διαρκείας μπροστά στα ράφια του σουπερ μαρκετ κι ενώ τον Ιούνιο οι καταναλωτές θα πληρώσουν έως και 71% αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος, οι μέτοχοι των Ελληνικών Τραπεζών θα λάβουν πάνω από 875 εκατομμύρια ευρώ μέρισμα.

Οι τράπεζες τα τελευταία δυο χρόνια, στην διάρκεια των οποίων η ακρίβεια και ο υψηλός ΦΠΑ εξαφανίζουν τα εισοδήματα των πολιτών, έχουν καταγράψει ρεκόρ κερδοφορίας άνω των 8 δισ. ευρώ με το ύψος του αναβαλλόμενου φόρου να ξεπερνά τα 13 δισ. ευρώ.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο πρωθυπουργός και τα κυβερνητικά στελέχη θα μιλήσουν για απόδειξη της αναπτυξιακής πορείας της ελληνικής οικονομίας. Έτσι ακριβώς εννοούν την ανάπτυξη. Οι πλούσιοι και τα καρτέλ να γίνονται πλουσιότεροι ενώ για την πλειοψηφία των πολιτών τα πράγματα να γίνονται χειρότερα.

Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για να στείλουμε μήνυμα σε αυτούς που κάνουν κανονικότητα τον πληθωρισμό της απληστίας, την κερδοσκοπία, την αισχροκέρδεια, την ακρίβεια. Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για να ανοίξει ο δρόμος σε μια εναλλακτική απέναντι στην κυβέρνηση της δεξιάς. Στις 9 Ιουνίου να δώσουμε φωνή στο δίκιο μας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.