Πολιτικη & Οικονομια

«Με συγχωρείτε για το clickbait»: Το νέο viral βίντεο TikTok Μητσοτάκη

Τι αναφέρει για τον κυβερνητικό απολογισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Με συγχωρείτε για το clickbait»: Το νέο viral βίντεο TikTok Μητσοτάκη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το νέο viral βίντεο στο TikTok - «Με συγχωρείτε για το clickbait», αναφέρει

Ακόμα ένα νέο viral βίντεο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο TikTok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου κάνει απολογισμό του κυβερνητικού του έργου.

«Τρία red flags που πρέπει να προσέξετε στο πρώτο ραντεβού», ξεκινά να λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλώντας απορία στους χρήστες.

«Και τώρα που έχω την προσοχή σας μείνετε μαζί μου για να σας πω όσο πιο σύντομα μπορώ κάποια από τα πιο σημαντικά έργα που υλοποιήθηκαν ή είναι υπό εξέλιξη για να γίνει η Ελλάδα πιο σύγχρονη, πιο ευρωπαική, πιο ισχυρή», συνεχίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και προχωρά στην περιγραφή των πιο σημαντικών έργων.

Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε έργα της εκπαίδευσης όπως το «ψηφιακό φροντιστήριο», σε μεγάλα έργα υποδομής όπως το Flyover στη Θεσσαλονίκη, στην καταπολέμηση βίας όπως την «ψηφιακή πλατφόρμα καταγγελιών», σε αντιπυρικά μέτρα, σε έργα προσιτής στέγης και ειδικότερα στο πρόγραμμα «Σπίτι μου», με το οποίο πάνω από 6.500 νέοι και νέα ζευγάρια έχουν αγοράσει το δικό τους σπίτι, στον εκσυγχρονισμό της Υγείας αλλά και στην απόκτηση της επενδυτικής βαθμίδας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Δείτε το viral βίντεο στο TikTok

@kyriakosmitsotakis_

Έπρεπε να τα μοιραστω!

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.