Πολιτικη & Οικονομια

Βούλα Κεχαγιά: Καλούμε σήμερα τον κ. Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη

Σήκωσε το «γάντι» η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ως απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλα Κεχαγιά ζητάει ντιμπέιτ ενόψει Ευρωεκλογών 2024
Βούλα Κεχαγιά: Καλούμε σήμερα τον κ. Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ευρωεκλογές 2024: Ντιμπέιτ Μητσοτάκη-Κασσελάκη ζητάει η Βούλα Κεχαγιά - Σήκωσε το «γάντι» η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ως απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Πρόσκληση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να προσέλθει σε ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη ενόψει Ευρωεκλογών, απηύθυνε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Βούλα Κεχαγιά, με αφορμή της δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αποφεύγει τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου».

Το μήνυμα της Βούλας Κεχαγιά για ντιμπέιτ του πρωθυπουργού με τον Στέφανο Κασσελάκη

«Επειδή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπονόησε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου, καλούμε σήμερα τον κ. Μητσοτάκη σε ντιμπέιτ με τον Στέφανο Κασσελάκη ούτως ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που απασχολούν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα», υπογραμμίζει η Βούλα Κεχαγιά.

«Σε όποιο μέρος θέλει, όποτε θέλει μέχρι την Παρασκευή και με όποιον ή όποιους δημοσιογράφους ο ίδιος επιθυμεί», σημειώνει και συνεχίζει: «Και τότε θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που αφορούν: την περιουσιακή κατάσταση των πολιτικών αρχηγών, το πώς αμείβεται ο κ. Γκρίνμπεργκ, ποιες είναι οι συμβάσεις που έχει υπογράψει με τη ΝΔ και ποια είναι τα τιμολόγια που έχουν βγει για την αμοιβή του και φυσικά για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ακρίβεια και τα προβλήματα που απασχολούν τους Έλληνες πολίτες.

Στη διάθεσή τους».

Η απάντηση της ΝΔ για Πόθεν Έσχες Κασσελάκη και debate

Άμεση ήταν η απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού: 

«Εννέα αναρτήσεις και ανακοινώσεις του κ. Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ για το ίδιο θέμα μέσα σε λιγότερο από 17 ώρες, μάλλον προδίδουν απλώς τον πανικό του. Όπως, επίσης, πανικό προδίδει να ζητάς ντιμπέιτ λίγες μέρες πριν τις εκλογές όταν έχεις αποφύγει ακόμα και τη διακαναλική και όταν στις περισσότερες "απλές" συνεντεύξεις το βάζεις στα πόδια!

»Σε κάθε περίπτωση, ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα στον κ. Κασσελάκη με τα πολλά νέα ερωτήματα που προέκυψαν χθες μετά την "κατάθεση" του ιδιότυπου excel που βάφτισε "πόθεν έσχες", στην απάντηση των οποίων σίγουρα δεν βοηθάει ο πανικός.

»Όπως και να 'χει, εμείς θα συνεχίσουμε να φωτίζουμε τα σημαντικά διακυβεύματα των επερχόμενων εκλογών σχετικά με το νέο Ταμείο Ανάκαμψης, τη νέα κοινή αγροτική πολιτική, την κοινή αμυντική πολιτική, τον πόλεμο στην ακρίβεια μέσω των εργαλείων της ενιαίας αγοράς, την πράσινη μετάβαση και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών που περνάει μέσα από τις μάχες που θα δοθούν τα επόμενα 5 χρόνια στις Βρυξέλλες.»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.