Πολιτικη & Οικονομια

Νέα εποχή για τη «Μυτιληναίος» – Metlen το νέο όνομα

Η αναφορά του επικεφαλής του Ομίλου στην μεγάλη αλλαγή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νέα εποχή για τη «Μυτιληναίος» – Metlen το νέο όνομα
© ΜΥΤΙLINEOS

Μυτιληναίος: Metlen το νέο όνομα του Ομίλου

Την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας σε ΜΕΤΛΕΝ που σηματοδοτεί την νέα εποχή και το σφράγισμα ενός  μεγάλου κύκλου της εταιρείας  ανακοίνωσε στη τακτική γενική συνέλευση των μετόχων ο Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Ευάγγελος Μυτιληναίος.

Mυτιληναίος: Θα το χωνέψετε και εσείς το νέο όνομα

«Αυτή η εταιρεία είναι σαν δεύτερο παιδί μου» δήλωσε σε έντονα συναισθηματική φόρτιση ο επικεφαλής της εταιρείας εκφράζοντας τη δυσκολία, η οποία όπως είπε γίνεται πλέον αναγκαιότητα λόγω του διεθνούς βηματισμού της να αλλάξει όνομα  μετά από 115 χρόνια. «Υπάρχει αυτή η δυσκολία αλλά και η απαιτούμενη αποφασιστικότητα και προσήλωση για να πατήσουμε σε νέες κορφές που δεν έχει πατήσει πότε ελληνική εταιρεία» δήλωσε ο κ. Μυτιληναίος. «Θα το χωνέψετε και εσείς το νέο όνομα όπως το χώνεψα και εγώ» είπε απευθυνόμενους στους μετόχους.

Τι ανέφερε για τα οικονομικά αποτέλεσματα του Ομίλου

Σε ότι αφορά τις προβλέψεις για τα οικονομικά αποτελέσματα δήλωσε ότι αν δεν μεσολαβήσουν δραματικά γεγονότα η εταιρεία θα συνεχίσει την ίδια πορεία και θα εδραιώσει τη θέση της στη συνείδηση του κόσμου ως μια εταιρεία που θα κυμαίνεται σε λειτουργική κερδοφορία από 1 έως 1,2 δις. και καθαρά κέρδη που εκτιμάται ότι μπορεί να ξεπεράσουν τα 700 εκ. το 2024. Σε ότι αγορά το χρηματιστήριο του Λονδίνου οι διαδικασίες προχωρούν. Όμως τόνισε ότι μια διαδικασία περίπλοκη και επίπονη που επιβαρύνει τα στελέχη της εταιρείας που τρέχουν την ανάπτυξη της Μυτιληναίος. Οι τράπεζες σημείωσε «τρέχουν τα σχετικά ζητήματα ελπίζω του χρόνου η συνέλευση να γίνει αλλού, σημείωσε και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο εισαγωγής στο ΧΑΑ της ΜΕΤΚΑ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.