Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις Γεωργιάδης: Γιατί όποιος με λέει «αδιευκρίνιστο» είναι συκοφάντης και λασπολόγος

Η ανάρτηση - απάντηση του υπουργού Υγείας στον Στέφανο Κασσελάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης: Συκοφάντης και λασπολόγος όποιος με λέει «αδιευκρίνιστο» © ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI

Άδωνις Γεωργιάδης: Συκοφάντης και λασπολόγος όποιος με λέει «αδιευκρίνιστο» - Η ανάρτηση - απάντηση του υπουργού Υγείας στον Στέφανο Κασσελάκη

O Άδωνις Γεωργιάδης απαντά μέσα από ανάρτησή του στο Χ στον Στέφανο Κασσελάκη για «την πολακικής εμπνεύσεως συκοφαντία με τα δήθεν αδιευκρίνιστα», σημειώνοντας πως σε ό,τι αφορά «τη σκευωρία της Novartis δεν είμαι μόνον αθώος όπως όλοι, αλλά και ελεγμένος αθώος».

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, προχωρά σε αυτήν την ανάρτηση με αφορμή το Πόθεν Έσχες που παρουσίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, και σημειώνει ότι «η φράση "αδιευκρίνιστα ποσά" που αναγράφει η πράξη αρχειοθετήσεως είναι τυπικός νομικός όρος, που αναφέρεται σε κάθε μορφής εισοδήματος που δεν είναι προϊόν μισθοδοσίας. Δηλαδή, τα ποσά που παρουσίασε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης τυπικά τα περισσότερα είναι "αδιευκρίνιστα" για τον Ελληνικό Νόμο», σημειώνει και προσθέτει:

«Κάθε φορά που κάποιος πολιτικός μου αντίπαλος αναφέρεται σε μένα ως "αδιευκρίνιστος" είναι είτε άσχετος νομικά είτε είναι συκοφάντης και λασπολόγος. Και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που το αναμασά διαρκώς το ερώτημα είναι ένα: ο ΣΥΡΙΖΑ που με ήλεγχε τόσα χρόνια είχε κάποιο λόγο να με προστατεύσει; Η Επιτροπή Πόθεν Έσχες επί ΣΥΡΙΖΑ ή η Εισαγγελεύς Διαφθοράς που διόρισε η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα; Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο στην πολιτική τοξικότητα! Εκτός αν θέλουμε ο "Πολακισμός" να γίνει ο κανόνας στη ζωή μας…», καταλήγει ο υπουργός Υγείας. 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Επειδή και ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την «Πολακικής» εμπνεύσεως συκοφαντία με τα δήθεν αδιευκρίνιστα, ας εξηγήσω για τους καλόπιστους, που έχουν απορία την υπόθεση αυτή. Στον Δυτικό Κόσμο άπαντες είμαστε a priori αθώοι. Αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάκτηση του Διαφωτισμού και μία από τις μεγαλύτερες νίκες των υπερασπιστών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ακόμη και οι κατηγορούμενοι για ένα αδίκημα είναι αθώοι, έως ότου κάποιο Δικαστήριο τους καταδικάσει, δηλ η άσκηση ποινικής διώξεως από μόνη της δεν σημαίνει ενοχή, ονομάζεται τεκμήριο αθωότητος. Όλοι είμαστε αθώοι αλλά όχι όλοι ελεγμένοι, δηλ αποδεδειγμένα αθώοι.

Εγώ λόγω της σκευωρίας Novartis δεν είμαι μόνον αθώος όπως όλοι, αλλά και ελεγμένος αθώος. Ο έλεγχος μου κράτησε σχεδόν 4 χρόνια και διενεργήθηκε από όλες τις σχετικές Δικαστικές και Φορολογικές υπηρεσίες του Κράτους μας. Το Πόθεν Έσχες μου εξετάστηκε εξονυχιστικά επί Σύριζα με Πρόεδρο της Επιτροπής την κ. Χριστοδουλοπούλου και κρίθηκε άριστο. Τα προσωπικά μου οικονομικά στοιχεία και της οικογενείας μου από την Εισαγγελέα Διαφθοράς κα Τουλουπάκη επί 3 χρόνια και τον Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Μπαρδάκη για ένα χρόνο. Παράλληλα διατάχθηκε φορολογικός έλεγχος των εταιριών μου και εμού από την ΑΑΔΕ. Μετά από όλους αυτούς τους ελέγχους κρίθηκε ότι δεν βρέθηκαν, ούτε καν αποχρώσες ενδείξεις, για να μου ασκηθεί έστω μία Δίωξη. Δίωξη δεν μου ασκήθηκε ούτε από την κα Τουλουπάκη επί Σύριζα. Όσοι έχουν γνώση το πόσο εύκολα ασκείται μία Δίωξη στην Ελλάδα, αντιλαμβάνονται ότι η Αρχειοθέτηση είναι αθώωση μετ´επαίνου και όχι κάτι λιγότερο από αθώωση, όπως πιστεύει ο Σύριζα. Η φράση «αδιευκρίνιστα ποσά» που αναγράφει η πράξη αρχειοθετήσεως είναι τυπικός νομικός όρος, που αναφέρεται σε κάθε μορφής εισοδήματος που δεν είναι προϊόν μισθοδοσίας. Δηλ τα ποσά που παρουσίασε χθες ο Στέφανος Κασσελάκης τυπικά τα περισσότερα είναι «αδιευκρίνιστα» για τον Ελληνικό Νόμο.

Στην περίπτωση μου για να διευκρινιστούν τα αδιευκρίνιστα διετάχθη ο έλεγχος στις εταιρίες μου και κρίθηκε ότι τα ποσά αυτά προέρχονται από τις εταιρίες μου νομίμως, όπως γράφεται στην προ τελευταία σελίδα την πράξης αρχειοθετήσεώς μου. Κάθε φορά που κάποιος πολιτικός μου αντίπαλος αναφέρεται σε μένα ως «αδιευκρίνιστος» είναι είτε άσχετος νομικά είτε είναι συκοφάντης και λασπολόγος. Και στον κόσμο του Σύριζα που το αναμασά διαρκώς το ερώτημα είναι ένα: ο Σύριζα που με ήλεγχε τόσα χρόνια είχε κάποιο λόγο να με προστατεύσει; Η Επιτροπή Πόθεν Έσχες επί Σύριζα ή η Εισαγγελεύς Διαφθοράς που διόρισε η Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα; Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο στην πολιτική τοξικότητα! Εκτός αν θέλουμε ο «Πολακισμός» να γίνει ο κανόνας στη ζωή μας…

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.