Πολιτικη & Οικονομια

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αποκάλυψε πώς έμαθε για το Predator

Οι πιέσεις συνεργάτη του και η βόλτα με το ποδήλατο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νίκος Ανδρουλάκης: Η αποκάλυψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το πώς έμαθε για την παρακολούθησή του και το Predator

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αποκάλυψε στην εκπομπή «Στιγμές» του One Channel πώς έμαθε για την παρακολούθησή του και το Predator ενώ βρισκόταν ακόμη στις Βρυξέλλες. 

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στενός του συνεργάτης επέμενε στην ανάγκη να ελεγχθεί το κινητό του, κάτι που ο τότε ευρωβουλευτής φαίνεται να παραμελούσε. Μία ημέρα, ωστόσο, που θα απολάμβανε μία ακόμη βόλτα με το ποδήλατό του, ο Νίκος Ανδρουλάκης έδωσε τη συσκευή στον συνεργάτη του και του έδωσε το ελεύθερο να την ελέγξει αποκαλύπτοντας το Predator. 

Νίκος Ανδρουλάκης: Η βόλτα με το ποδήλατο και η αποκάλυψη του Predator 

«Ο αθλητισμός για μένα είναι πηγή ζωής. Από παιδί μέχρι τώρα αν δεν πάω είτε για πινγκ πονγκ είτε για μπάσκετ είτε για ποδήλατο… Πάντα έκανα κάτι. Ιδιαίτερα τα χρόνια που ήμουν στις Βρυξέλλες, που βοηθά και το περιβάλλον… Μπορούσα να φύγω να κάνω 20 χιλιόμετρα ποδήλατο και να γυρίσω πίσω. Και μάλιστα, να σας πω κι ένα κουτσομπολιό. Αυτός είναι ο λόγος που έμαθα για το Predator», είπε αρχικά ο Νίκος Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: 

«Με πίεζε ο συνεργάτης μου ο κ. Παπάζογλου -γιατί ήξερε ότι το σχέδιο μου ήταν να παραιτηθώ τον Σεπτέμβριο γιατί ήθελα να είμαι στην Ελλάδα- να πάω να ελέγξω το κινητό μου. Είχε γίνει ήδη η επιτροπή που έλεγχε τα κινητά, είχε ελέγξει πολλά κινητά ευρωβουλευτών. Του λέω "δεν υπάρχει λόγος. Τι με πιέζεις να πάω να δώσω το κινητό μου σε κάποιους που δεν ξέρω, δεν υπάρχει λόγος”. Μία εβδομάδα πριν, πριν κάνουμε τα εγκαίνια της αίθουσας στο Στρασβούργο, στις Βρυξέλλες, του λέω θα πάρω το ποδήλατό σου και θα πάω μία βόλτα και όταν θα γυρίσω θα κάνουμε μία δουλειά που είχαμε αφήσει στη μέση. Φοράω ένα κολάν, από αυτά τα αθλητικά, του ποδηλάτου, αλλά επειδή ήταν σπαστό δεν μπορούσα να το βάλω μπροστά, οπότε του λέω πάρ’ το και δώσε το κινητό. Μου λέει "Αφού μου το έδωσες θα πάω να το ελέγξουν», συνέχισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε: «Όταν γύρισα μετά από δύο ώρες με περίμενε στην πόρτα χλωμός. Μου λέει "έλα πάνω γιατί μάλλον μας βρήκαν κάτι που δεν έχουν βρει σε κανέναν άλλον”. Άρα αν δεν ήταν το ποδήλατο και ο πιεστικός κ. Παπάζογλου δεν θα είχα μάθει ποτέ για το Predator».