Πολιτικη & Οικονομια

Σοφία Μπεκατώρου: Ενδεχομένως ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποίησε τη σύζυγο του πρωθυπουργού αλλά δεν είμαι υπέρ

Τι είπε για την ρητορική γύρω από τον Στέφανο Κασσελάκη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σοφία Μπεκατώρου: Τι είπε για την στοχοποίηση της Μαρέβας Μητσοτάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε για την ρητορική γύρω από τον Στέφανο Κασσελάκη

Η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Μπεκατώρου, μίλησε για τις αναφορές του κόμματός της στη σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, η Σοφία Μπεκατώρου, παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου υπογράμμισε πως «από τα αστεία ξεκινάμε και οι ταμπέλες μπαίνουνε» με τον δημοσιογράφο να επισημαίνει δηλώσεις τόσο του Παύλου Πολάκη, όσο και του ίδιου του Στέφανου Κασσελάκη.

Σοφία Μπεκατώρου: Υπάρχει συνεχώς ρητορική γύρο από τον Κασσελάκη

«Υπάρχει συνεχώς μία ρητορική γύρω από το πρόσωπο του κ. Κασσελάκη, αποπροσανατολίζει τον κόσμο. Εστιάζουμε πολύ και στο προσωπικό. Και οι αναφορές στο Πόθεν Έσχες τη συγκεκριμένη στιγμή που γίνονται έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό», σημείωσε η κα Μπεκατώρου.

Ερωτηθείσα, στη συνέχεια, αν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στο παρελθόν στοχοποιήσει την σύζυγο του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόβσκι Μητσοτάκη η ίδια απάντησε «ενδεχομένως να το έχει κάνει, αλλά εγώ δεν είμαι υπέρ αυτού».