Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης: Παραδέχθηκε ποινικά αδικήματα λένε κυβερνητικές πηγές

Με αφορμή την παρουσίαση των εισοδημάτων του και των περιουσιακών του στοιχείων

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Παραδέχθηκε ποινικά αδικήματα λένε κυβερνητικές πηγές

Κυβερνητικές πηγές, λίγη ώρα μετά τη λήξη της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη από τη Θεσσαλονίκη, σχολίασαν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε παραδοχή ποινικών αδικημάτων.

Αφού ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσίασε σε οθόνη τα περιουσιακά στοιχεία του, κυβερνητικές πηγές σχολίαζαν ότι «παραδέχεται την τέλεση ποινικών αδικημάτων, καθώς την 31/12 συμμετείχε σε 3 αλλοδαπές εταιρίες, ενώ θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί από τον Νοέμβριο, δύο μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του».

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το Πόθεν Έσχες

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του, το οποίο έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Σας καταθέτω σήμερα την πιο βαθιά μου αλήθεια» σημείωσε και κάλεσε το γραφείο του να στείλει το Εxcel με τα εισοδήματά του για το 2023 στο Μαξίμου για να βρει τρόπο κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δείξει τα δικά του στοιχεία και να τα δημοσιοποιήσει πριν από τις ευρωεκλογές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε μεταξύ άλλων πως τα περιουσιακά στοιχεία που δημοσίευσε αφορούν τον ίδιο και τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ.

Το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη