Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης: Ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει μήνυμα απέναντι στην ασυδοσία του κ. Μητσοτάκη

Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης στη Θεσσαλονίκη
© ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Νίκος Ανδρουλάκης: Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη 

Το δικό του μήνυμα ενόψει Ευρωεκλογών έστειλε από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης. Στην ομιλία του έστειλε μηνύματα νίκης τονίζοντας πως πως την άλλη Κυριακή «θα έχουμε ένα πραγματικά μεγάλο αποτέλεσμα».

Με πυρσούς, κόρνες και τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ υποδέχτηκε η Θεσσαλονίκη τον Νίκο Ανδρουλάκη στην πρώτη προβλήτα του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Με πυρσούς, κόρνες και τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ υποδέχτηκε η Θεσσαλονίκη τον Νίκο Ανδρουλάκη
Με πυρσούς, κόρνες και τον ύμνο του ΠΑΣΟΚ υποδέχτηκε η Θεσσαλονίκη τον Νίκο Ανδρουλάκη © ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έφτασε λίγο πριν τις 20:30 και περνώντας μέσα από τον κόσμο έφτασε στην πρώτη σειρά των καθισμάτων όπου χαιρέτησε στελέχη και υποψήφιους και ανέβηκε στο βήμα.

Ανδρουλάκης: Θα ασκήσουμε μια αξιόπιστη αντιπολίτευση

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε αρχικά τους λόγους που πρέπει κάποιος να στηρίξει το κόμμα της Χαριλάου Τρικούπη, υπογραμμίζοντας πως θα ασκήσει «μία αντιπολίτευση αξιόπιστη και προγραμματική και όχι αντιπολίτευση του TikTok, δώρο στον κ. Μητσοτάκη».

«Ο λαός βιώνει στο πετσί του την ακρίβεια. Την Κυριακή το βράδυ μήνυμα στην αλαζονεία, μήνυμα στην διαφθορά» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Κάθε ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος στη συντήρηση» πρόσθεσε, ενώ κάθε ψήφος στους σοασιαλιστές «είναι ψήφος σε ένα οικονομικό ταμείο ευρωπαϊκής κυριαρχίας, που θα επιτρέψει να επιστρέψει τμήμα της παραγωγικής βάσης που έφυγαν στο εξωτερικό εις βάρος της Ευρώπης».

Στην ομιλία του στάθηκε ιδιαίτερα στα θέματα ακρίβειας και υποανάπτυξης στη χώρα θυμίζοντας τα στοιχεία της Eurostat. «Η ΝΔ με την πολιτική της οδήγησε την κοινωνία σε τεράστιες ανισότητες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ανδρουλάκης: Ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει μήνυμα απέναντι στην ασυδοσία του κ. Μητσοτάκη
Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη © ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο επίσης για πάρτι της κερδοσκοπίας των ολιγοπωλιων και για τεράστιο κερδοσκοπικό παιχνίδι στην πλάτη της κοινωνίας ενώ χαρακτηρισε κωμωδία την επιστολή Μητσοτάκη στην Φον Ντερ Λάιαν για την ακρίβεια. «Η επιστολή στην Φον ντερ Λάιεν είναι η μεγαλύτερη κωμωδία των τελευταίων ετών. Είναι κωμωδία με σκηνοθέτη των Πρωθυπουργό και τίτλο “Επιστολή Φον ντερ Λάιεν”».

Πρότεινε την μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά όπου θα ανακουφίσει τα μικρομεσαία στρώματα της κοινωνίας.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους χαμηλούς μισθούς, στην εγκατάλειψη του ΕΣΥ και στα πολύ ακριβά ενοίκια που ναρκοθετουν τις ζωές των νέων ανθρώπων. «Πολιτικό ύφος, σύγχρονο πρόγραμμα και όχι λαϊκισμούς” το τρίπτυχο του ΠΑΣΟΚ σε αυτές τις εκλογές.

«Υπηρετούμε άλλες αρχές και άλλες αξίες. Εκείνοι παραμένουν αμετανόητοι σε άλλες νοοτροπίες που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Για τη Θεσσαλονίκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε και για τη Θεσσαλονίκη κάνοντας λόγο για οικονομικό-πολιτιστικο κέντρο των Βαλκανίων στηλιτεύοντας το θέμα των υποδομών. Δεν υπάρχει σχέδιο, όλα είναι αποσπασματικά και μπαλώματα. Σκεφτείτε πόσο δύσκολη σας έκανε τη ζωή σας το Flyover. Στάθηκε ιδιαίτερα στην Δυτική Θεσσαλονίκη σχολιάζοντας χαρακτηριστικά με τη φράση «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι» τις ανακοινώσεις για τις επεκτάσεις του Μετρό.

Για τις Ευρωεκλογές

«Αυτό το κόμμα δίνει ίσως τη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων ετών. Είναι ζήτημα προόδου. Είναι ζήτημα του να υπάρχει ισχυρή αξιόπιστη αντιπολίτευση. Να υπάρχει πολιτική απειλή απέναντι στη Νέα Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης.

Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη © ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
Η ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη © ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

«Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε λύσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή του πολίτη. Καλώ κάθε πολίτη, ότι κόμμα κι αν ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές το βράδυ της Κυριακής να ενώσουμε τις ελπίδες μας για μια καλύτερη ζωή, μια καλύτερη Ελλάδα. Ολοι μαζί να οικοδομήσουμε και πάλι τη μεγάλη ισχυρή δημοκρατική παράταξη που θα είναι ο νικητής των επόμενων εθνικών εκλογών», πρόσθεσε.

«Ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει μήνυμα απέναντι στην ασυδοσία του κ. Μητσοτάκη. Σημαίνει κράτος δικαίου, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, δικαιοσύνη για όλους και όχι μόνο για τους οικονομικά και πολιτικά ισχυρούς», είπε σε άλλο σημείο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζοντας πως «στα δικά σας χέρια είναι η νίκη της επόμενης Κυριακής».

Κεντρική Ομιλία Νίκου Ανδρουλάκη στην Θεσσαλονίκη - 03/06/2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.