Πολιτικη & Οικονομια

Κασσελάκης: Υπάρχει τριβή στην προσωπική μου ζωή - Ο Τάιλερ είναι πιο αγαπητός από εμένα

«Έχουμε μια πολύ δεμένη και αληθινή σχέση και θα αντέξουμε τα πάντα», δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ ΜακΜπέθ
Ο Στέφανος Κασσελάκης για τη σχέση με τον Τάιλερ Μακμπέθ © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Ο Στέφανος Κασσελάκης για τη σχέση με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ - Πόσο έχει επηρεαστεί η προσωπική τους ζωή από την πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης παραχώρησε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ - α - Τετ» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον σύζυγό του, Τάιλερ ΜακΜπέθ, ο οποίος αποτελεί - όπως είπε - το στήριγμά του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι η ενασχόλησή του με την πολιτική, έχει φέρει τριβή στη σχέση τους, ενώ όπως είναι λογικό δεν περνούν όσο χρόνο θα ήθελαν μαζί. 

Ο Στέφανος Κασσελάκης για τη σχέση με τον Τάιλερ Μακμπέθ

«Σε προσωπικό επίπεδο προφανώς έχει υπάρξει μια τριβή στην προσωπική μου ζωή, ένα βάρος γιατί πρώτα από όλα δεν υπάρχει ιδιωτικότητα, δεύτερον, δεν υπάρχει χρόνος να ασχοληθώ με τα προσωπικά μου ζητήματα. Έχω μεγάλο κόστος και οικονομικό και συναισθηματικό αλλά δεν συγκρίνεται αυτό με το βάρος που έχει ο Έλληνας πολίτης που γνωρίζω εκεί έξω», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Τάσο Τρύφωνος και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση τού παρουσιαστή αν έχει αναρωτηθεί ποτέ «πού έμπλεξε». «Οχι, δεν είπα ποτέ που έμπλεξα. Δεν ισχύει ότι είναι το πιο ψυχοφθόρο επάγγελμα η πολιτική. Πόσες μητέρας γνωρίζω που δεν έχουν που να σταθούν. Συγκρίνεται αυτό που περνάω εγώ που έχω μια ολόκληρη ομάδα να με στηρίζει που έχω τόση στήριξη και αγάπη από τον κόσμο;».

«Το καλό είναι ότι ο πυρήνας μας που είναι ο σύζυγός μου, η οικογένειά μου, η οικογένειά του, είναι πάρα πολύ δυνατός. Άρα ο λόγος που δεν το βλέπω έτσι είναι γιατί ξέρω ότι αν όλα πάνε στραβά όχι μόνο δεν θα έχω τύψεις αλλά θα είμαι πολύ χαρούμενος γιατί έχουμε αυτόν τον πυρήνα», συμπλήρωσε ο Στέφανος Κασσελάκης αναφερόμενος στον σύζυγό του Τάιλερ ΜακΜπέθ. 

Γιατί οι γονείς του Στ. Κασσελάκη δεν στήριξαν στην αρχή την υποψηφιότητά του

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ακόμη στο αν οι γονείς του στήριξαν την απόφασή του να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. «Οι γονείς μου δεν στήριζαν την απόφαση να ανακοινώσω υποψηφιότητα γιατί σκέφτονταν τον πόλεμο που θα είχα και τη σταδιοδρομία μου», είπε.

«Ο Τάιλερ ήταν κύρια αγωνία μου και για αυτό χρειάστηκε 3 εβδομάδες για να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τάιλερ ήταν εκείνος που πίστευε ότι θα κέρδιζα. Εγώ πίστευα ότι μπορώ να τα πάω καλά αλλά δεν πίστευα ότι λίγο καιρό αργότερα, όπως ένα βράδυ που πήγα στην Πρέβεζα πρόσφατα ήταν 200 συμπολίτες έξω από το ξενοδοχείο και μας περίμεναν να εκφράσουν την αγάπη τους. Πού να το φανταστώ αυτό όταν ανακοίνωνα... Ήθελα να δώσω μια εναλλακτική στον κόσμο για ένα μοντέλο πολιτικής, από εκεί και πέρα αισθάνομαι αγάπη και ταπεινοφροσύνη για την αγάπη του κόσμου», σημείωσε ο Στέφανος Κασσελάκης και συνέχισε: «Ο Τάιλερ δεν ήταν ότι δεν ήθελε να ασχοληθώ με την πολιτική, αλλά φοβόταν. Ήξερε ότι θα άλλαζε η ζωή μας, θα ήταν μια μετάβαση από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα άρα ήταν μια διαδικασία που την ακολουθούσαμε σταδιακά και την πήραμε. Έχει συνηθίσει τις κάμερες αλλά δεν του είναι εύκολο πάντα να κρατάει το χαμόγελο. Είναι ένα πολύ καλό παιδί, ένα διαμάντι, είναι εξαιρετικά αγαπητός στους Έλληνες, το οποίο εμένα μου ζεσταίνει την καρδιά, είναι πιο αγαπητός από εμένα, στην Κέρκυρα έσπασε έναν μπότη, βγήκα εγώ στο μπαλκόνι υπήρχε ένα κύμα, βγήκε ο Τάιλερ έγινε χαμός. Τον αγαπάνε πάρα πολύ γιατί βλέπουν έναν σεμνό άνθρωπο, ξέρουν ότι είναι εδώ για να στηρίξει τρυφερά τον σύζυγό του, έχει υιοθετήσει την Ελλάδα ως δεύτερη πατρίδα του, μαθαίνει ελληνικά και ξέρει πολύ καλά ότι το σύστημα υγείας είναι απαράδεκτο. Για αυτό έρχεται μαζί στα νοσοκομεία για να συνομιλεί με τους νοσηλευτές. Έρχεται μαζί και καταγράφουμε προβλήματα έτσι ώστε όταν επιστρέψουμε στην Αθήνα να μπορούμε να τα δούμε».

Στην ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος αν «έχετε σκεφτεί αν όλα αυτά μπορούν να επηρεάσουν τη σχέση σας, αν μπορούν να επηρεάσουν οποιαδήποτε προβεβλημένη σχέση;», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε:

«Την έχουν ήδη επηρεάσει. Αρχίσαμε μαζί αυτή την πορεία. Όταν συναντηθήκαμε ούτε είχα εκδηλωθεί σε ότι αφορά στον προσανατολισμό μου, ούτε είχα πετύχει επιχειρηματικά σε εκείνη τη σταδιοδρομία που είχα ξεκινήσει. Άρα ό,τι έχουμε κάνει το έχουμε κάνει μαζί. Εκείνος ήταν 7,5 χρόνια στις ΜΕΘ ως νοσηλευτής και μετά ως διδάκτωρ νοσηλευτής, έχε περάσει από Covid, τις βάρδιες μέσα στη νύχτα με την ίδια μάσκα τρεις εβδομάδες, με τους πρώην συναδέλφους μου από την Goldman Sacks να έχουν φύγει από το Μανχάταν και να είναι στα εξοχικά τους, όσο εγώ πήγαινα τον Τάιλερ στη βάρδιά του, στην καραντίνα εκεί ήμασταν στην πρώτη γραμμή. Έχουμε μια ιστορία την οποία την έχουμε φτιάξει από την αρχή μαζί, έχουμε μια πολύ δεμένη και αληθινή σχέση και θα αντέξουμε τα πάντα. Από εκεί και πέρα αν μπορούσαμε να είχαμε λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά τώρα είναι και προεκλογικός χρόνος, είναι και μια περίοδος που έχει δει τον ΣΥΡΙΖΑ να περνά από μεγάλη μεταβλητότητα μέχρι σήμερα που είναι σε πορεία μεγάλης ανάκαμψης. Αυτά προφανώς δεν γίνονται υπό κανονικές συνθήκες. Από εκεί και πέρα τι πάει να πει κανονική συνθήκη για εμένα τον Τάιλερ και τον ΣΥΡΙΖΑ του μέλλοντος, δεν έχω ιδέα αλλά θα το μάθουμε όλοι μαζί».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στον Τάσο Τρύφωνος

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.