Πολιτικη & Οικονομια

Ο 24χρονος Youtuber Φειδίας Παναγιώτου φαβορί για την Ευρωβουλή

Ποιος είναι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Κύπρου

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φειδίας Παναγιώτου
Φειδίας Παναγιώτου: O Youtuber που διεκδικεί θέση στην Ευρωβουλή © Youtube

Φειδίας Παναγιώτου: O Youtuber που διεκδικεί θέση στην Ευρωβουλή - Ποιος είναι ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Κύπρου

Ο Φειδίας Παναγιώτου, γνωστός Youtuber και Influencer στην Κύπρο, είναι υποψήφιος στις Ευρωεκλογές και όπως δείχνουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν αποκλείεται από τις 10 Ιουνίου να τον δούμε στην Ευρωβουλή.  

Ο Φειδίας Παναγιώτου κατεβαίνει στις Ευρωεκλογές ως ανεξάρτητος και δεν αποκλείεται να κερδίσει μία έδρα στην Ευρωβουλή, αφού στην τελευταία δημοσκόπηση έρχεται πέμπτος με 8,7%. Σε άρθρο - αφιέρωµα του Politico αναφέρεται ότι ο YouΤuber µε τους περίπου 2.600.000 συνδροµητές ενδεχοµένως να είναι ένας από τους έξι εκπροσώπους της Κύπρου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ο Φειδίας Παναγιώτου έγινε διάσηµος ξεκινώντας ένα challenge με στόσο να αγκαλιάσει τον Έλον Μασκ, κάτι που τελικά κατάφερε. 

Πριν από δύο ημέρες, ο Φειδίας Παναγιώτου κλήθηκε να σχολιάσει τις δημοσκοπήσεις για τις Ευρωεκλογές στον Ant1 Κύπρου, με τον δικό του τρόπο. 

Ο Φειδίας Παναγιώτου αριθμεί περίπου 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube από τότε που άρχισε να δημοσιεύει το 2019. Επίσης, προκάλεσε αντιδράσεις πέρυσι προσπαθώντας να ταξιδέψει σε όλη την Ινδία και την Ιαπωνία χωρίς να πληρώσει, ζητώντας μετρητά. Φορώντας τρεις γραβάτες, κοστούμι και σορτσάκι, ο Παναγιώτου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του τον Ιανουάριο, ομολογώντας ότι δεν είχε ιδέα για την πολιτική ή την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά ισχυριζόμενος ότι ήταν πρόθυμος να μάθει.

«Είμαι 23 ετών και δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου, και είπα στον εαυτό μου ένα βράδυ ότι αν δεν ψηφίσω ποτέ και δεν ενδιαφερθώ ποτέ, οι ίδιοι σπασίκλες θα είναι πάντα στην εξουσία, και είπα “αρκετά!”», ανακοίνωσε ο Φειδίας Παναγιώτου

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.