Πολιτικη & Οικονομια

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τις μητέρες της Ερατούς και της Σοφίας

«Σας υπόσχομαι, δεν είστε μόνες σας», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τις μητέρες θυμάτων γυναικοκτονιών - Η συζήτηση με την Ελένη Κρεμαστιώτη και τη Ρόζα Φωτιάδου

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με την Ελένη Κρεμαστιώτη και τη Ρόζα Φωτιάδου, τις μαμάδες της Ερατούς και της Σοφίας, δυο θυμάτων γυναικοκτονιών. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μοιράστηκε στο social media βίντεο από τη συζήτηση που είχαν. 

«Τα παιδιά μας είναι απλά αριθμοί για το κράτος. | Οι νόμοι δεν μεριμνούν για τις οικογένειες των θυμάτων. | Τα παράβολα στο εφετείο γιατί αναγκαζόμαστε να τα πληρώσουμε; | Γιατί ο δολοφόνος της κόρης μου είχε τη γονική μέριμνα του παιδιού της και έπαιρνε επίδομα μέσα από τη φυλακή, μέχρι μόνη μου να κινήσω διαδικασίες; | Η πολιτεία δεν παρέχει κοινωνικό λειτουργό στα παιδιά των κοριτσιών μας. | Το κράτος είναι ανύπαρκτο», είναι μερικές από τις φράσεις των δύο γυναικών κατά τη διάρκεια της συνάντησης που θέλησε να μοιραστεί ο Στέφανος Κασσελάκης. 

«Σας υπόσχομαι, δεν είστε μόνες σας», σημειώνει ο Στέφανος Κασσελάκης και προσθέτει: «θα σταθούμε στο πλευρό σας όχι με λόγια αλλά με πολιτικές πράξεις και νομοθετικές πρωτοβουλίες».